GearLaunch Blog

What you need to know about selling jewelry

Posted by Stacey Bishop on Apr 24, 2019 8:54:00 AM

For Vietnamese, click here.

Jewelry is an exciting new product coming soon to sellers with GearLaunch! Capitalizing on a popular category will take your business to the next level. When your customers can shop for multiple products all in one place, it reduces the likelihood that they may go somewhere else when they can satisfy their shopping needs all in one place.

Why sell jewelry online?

Jewelry is becoming increasingly lucrative for ecommerce sales. With 29 million people buying jewelry online every day, it’s a product category filled with endless possibilities. Profit margins for this particular category are between 25% to 75% which opens up many opportunities for revenue in Ecommerce.

It’s also an incredibly diverse product and appeals to just about everyone. Men buy jewelry for mothers, daughters, and wives. Women often buy jewelry for themselves or other women in their lives. While your audience will include men and women of various ages and from all walks of life, it is still important to think about your niche and what pieces will be most appealing.

Marketing Inspiration

Be ready to start selling jewelry as soon as we launch this fun new product! We have some inspiration to get you headed in the right direction with this exciting new opportunity. Take your online business to the next level with these ideas.

Birthday love

Jewelry makes a sweet and sentimental birthday gift. Your customers may be looking for the perfect piece to give their loved one on their special day. Showcase a beautiful necklace and encourage your customers to think ahead.

BestMom

Sample calls-to-action:

Birthday coming up? Order today and surprise her with a thoughtful gift!

Don’t forget mom’s birthday! It’s not too late to order!

A Special Occasion

Anniversaries often call for special celebrations. Help your customers find the perfect piece of jewelry with your marketing campaigns. Remind them how important it is to celebrate the little moments in life as well as the big ones. Stay top-of-mind with your customers when you use targeted niche marketing and spot-on calls-to-action.

Anniversary

Sample calls-to-action:

Delight your wife on your anniversary! Order now.

Anniversary coming up? Save when you order today.

Just because

Many times, customers order jewelry simply because it catches their eye. Women especially love to wear pieces that compliment an outfit or boosts their self-esteem. Jewelry often represents a customer’s personal taste and they’ll love showing off their sense of style and personality. Engage customers who want to purchase something “just because” by using jewelry as an upsell item during the checkout process.

Queen

Sample calls-to-action:

Accessorize! Add a necklace for only [$] more!

Order a stylish necklace today!

What you need to know about GearLaunch jewelry

We are always expanding our product offering and jewelry is an exciting new opportunity for sellers. The circle pendant is becoming increasingly popular among buyers.

Product Dimensions and Specifications:

Luxury Necklace: 18-22" (45-56cm) adjustable snake chain

Circle Pendant: 23.5mm x 23.5mm

Available in 316L Surgical Grade Stainless Steel

Using jewelry as an accessory to upsell your customers is one way to increase revenue and provide more value to your audience. Make sure you highlight the different products you have available in your store with your marketing campaigns. Watch your email for this exciting new product launch!

Need more marketing inspiration? Download our eBook and get started marketing on Instagram.

DOWNLOAD MY COPY

____

Những điều bạn cần biết về bán hàng trang sức

Trang sức là sản phẩm mới thú vị mà GearLaunch sẽ tung ra trong thời gian tới nhằm thêm vào trong danh mục các sản phẩm phổ biến để đưa doanh nghiệp của bạn lên tầm cao mới. Khi khách hàng của bạn có thể mua nhiều sản phẩm ở một nơi, điều đó sẽ làm giảm khả năng họ đi nơi khác vì bạn có có thể đáp ứng tất cả nhu cầu mua sắm của họ.  

Tại sao lại bán trang sức trực tuyến?

Trang sức ngày càng mang lại nhiều lợi nhuận hơn cho kinh doanh thương mại điện tử. Với 29 triệu người mua trang sức trực tuyến mỗi ngày, đây là mặt hàng với những khả năng vô tận. Tỷ suất lợi nhuận cho danh mục sản phẩm này nằm trong khoảng từ 25% đến 75%, điều này mở ra nhiều cơ hội về doanh thu trong thương mại điện tử.  

Trang sức cũng là một sản phẩm vô cùng đa dạng và hấp dẫn mọi người. Phái nam mua đồ trang sức cho mẹ, con gái và vợ. Phái nữ thường mua trang sức cho bản thân hoặc cho những người phụ nữ khác. Mặc dù đối tượng của bạn sẽ bao gồm đàn ông và phụ nữ ở nhiều độ tuổi khác nhau và từ mọi tầng lớp, điều quan trọng là phải suy nghĩ về thị trường ngách của bạn và những gì sẽ hấp dẫn nhất với đối tượng bạn nhắm đến.

Cảm hứng tiếp thị

Hãy sẵn sàng để bắt đầu bán đồ trang sức ngay khi chúng tôi ra mắt sản phẩm thú vị này! Chúng tôi có một vài nguồn cảm hứng để giúp bạn đi đúng hướng với cơ hội mới. Hãy đưa doanh nghiệp trực tuyến của bạn lên một tầm cao mới với những ý tưởng dưới đây.

Quà tặng sinh nhật

Trang sức sẽ là một món quà sinh nhật ngọt ngào và tình cảm. Khách hàng của bạn có thể đang tìm kiếm mảnh ghép hoàn hảo để tặng người thân yêu của họ vào ngày đặc biệt. Hãy trưng bày một chiếc vòng cổ đẹp và khuyến khích khách hàng của bạn mua hàng.

BestMom

Kêu gọi hành động:

Birthday coming up? Order today and surprise her with a thoughtful gift!

(Bạn đang tìm quà sinh nhật? Hãy đặt hàng ngay hôm nay và khiến cô ấy bất ngờ với món quà ý nghĩa này!)

Don’t forget mom’s birthday! It’s not too late to order!

(Đừng quên sinh nhật của mẹ bạn! Nhanh tay đặt hàng ngay hôm nay!)

Các dịp đặc biệt

Ngày kỷ niệm thường là các ngày lễ đặc biệt. Hãy giúp khách hàng tìm thấy những món đồ trang sức hoàn hảo với các chiến dịch tiếp thị của bạn. Nhắc nhở họ tầm quan trọng của việc ăn mừng những khoảnh khắc nhỏ cũng như lớn trong cuộc sống. Khi tiếp cận thị trường ngách, hãy làm cho khách hàng luôn nhớ đến bạn đầu tiên và kêu gọi mua hàng ngay tại chỗ.

Anniversary

Kêu gọi hành động:

Delight your wife on your anniversary! Order now.

(Mang đến niềm vui cho vợ của bạn vào ngày lễ kỹ niệm! Đặt hàng ngay)

Anniversary coming up? Save when you order today.

(Sắp đến ngày kỷ niệm của bạn? Tiết kiệm hơn khi đặt hàng hôm nay)

Chỉ vì

Nhiều khi khách hàng lựa chọn trang sức đơn giản chỉ vì nó bắt mắt. Phụ nữ đặc biệt thích mặc những món đồ tôn lên trang phục hoặc khiến họ trở nên xinh đẹp. Trang sức thường đại diện cho phong cách và cá tính của khách hàng. Bạn có thể thu hút những khách hàng muốn mua một thứ gì đó chỉ bởi vì họ thích với sản phẩm trang sức như một món đồ để upsell trong quá trình thanh toán.

Queen

Kêu gọi hành động:

Accessorize! Add a bracelet for only [$] more!

(Sở hữu thêm vào bộ sưu tập trang sức của bạn! Mua thêm vòng tay chỉ với [$])

Order a stylish bracelet today!

(Đặt hàng vòng tay thời trang ngay hôm nay)  

Những điều bạn cần biết về Trang sức GearLaunch

Chúng tôi luôn nỗ lực mở rộng danh mục sản phẩm của chúng tôi và đồ trang sức là một cơ hội mới thú vị cho người bán. Mặt dây chuyền hình tròn đang ngày càng trở nên phổ biến với người mua.

Kích thước và thông số kỹ thuật của sản phẩm:

Vòng cổ sang trọng: 18-22'’ (45-56cm), chuỗi rắn có thể điều chỉnh

Mặt dây chuyền hình tròn: 23.5mm x 23.5mm

Thép không gỉ tiêu chuẩn y khoa 316L

Sử dụng trang sức như một phụ kiện để upsell là một cách để tăng doanh thu và cung cấp nhiều giá trị hơn cho khách hàng của bạn. Hãy chắc chắn rằng bạn làm nổi bật các sản phẩm khác nhau bạn có sẵn trong cửa hàng với các chiến dịch tiếp thị. Chúng tôi sẽ cập nhật thêm thông tin ra mắt cho sản phẩm thú vị này qua email cho bạn!

Cần thêm cảm hứng tiếp thị? Tải về ebook của chúng tôi và bắt đầu tiếp thị trên Instagram.

DOWNLOAD MY COPY

Topics: Products, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts