GearLaunch Blog

October Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Aug 18, 2020 8:00:00 AM

For Vietnamese, click here. 

Halloween is always the main focus for designs in October and this year is no different. Even though many children may have a very different holiday in 2020, Halloween themes will still be popular. You need to start marketing your Halloween themes no later than the first part of September so customers have plenty of time to receive their orders and can decorate their homes and spaces for the holiday or wear their favorite design all month long.

This year, there are plenty of other trends you can take advantage of with your marketing efforts and products. We’ve put together some of our best products and trending themes to inspire your success online!

Virtual Back to School 

A new trend for 2020 is virtual back to school. Depending on the location of your audience, they may not be returning to school in person which provides a new opportunity when it comes to marketing different products. 

Product Inspiration

One product we highly recommend selling this fall are our blankets. Help students prepare for colder weather as they school from home. They’ll love wrapping up in a snuggly blanket with a design they love. This product will also appeal to parents and adults as they work from home this fall. 

Autumn MinkFleece

Marketing Inspiration

Retargeting is a powerful tool for online marketing. It allows you to target very specific people who have already visited your store or have abandoned their cart in the past. If you are advertising on Facebook, you can target an extremely specific group which will improve your conversion rates. It’s also important to create an incentive such as a discount or free shipping. Remember, your creative ad is as important as your messaging and your offer. 

Cool Weather Wear

As the weather shifts from hot temperatures to cold wintery ones, customers will be looking to add cool weather wear to their wardrobe. Your designs can target seasonal themes or specific niche themes. 

Product Inspiration

One of our most popular winter apparel items is our zip hoodies. They are popular all over the world because of their versatility and they are perfect for keeping warm or for layering in the fall months when temperatures are unpredictable. Zip hoodies are also considered stylish and chic and appeal to a variety of audiences. 

MetaphorsBeWithYou - ZipUp Hoodie

Marketing Inspiration

As you begin to think about your marketing strategies, consider setting up a shop on Facebook. It is free to add and allows customers to browse your products. You’ll be able to add your product images and descriptions. The ‘Shop’ feature is easy for customers to find on the left navigation on your business page. 

The process is slightly different for US based businesses and non US based businesses so be sure to refer to Facebook’s step by step guide on getting started. 

October 1: International Coffee Day

Because mugs are such a big seller online, take advantage of upcoming holidays like International Coffee Day as a reason to sell your favorite designs. It’s a day that brings coffee lovers together all over the world. 

Marketing Inspiration

As the weather cools down, customers start thinking about ways to keep warm. Your messaging could remind them how lovely a mug of hot chocolate is on a cold day. Depending on your target audience, it may also be appropriate to mention hot toddies for keeping warm or treating a cold. While your designs will catch the eye of your potential customers, your messaging is equally important. 

BackHomeSchool - Mug

Don’t forget to consider targeting other zany holidays during October. Customers love to find any reason to celebrate their favorite foods or causes!

Monthly Planner 2020 - October

For tons of Halloween inspiration, check out our guide here. 

 

------------------

 

Báo cáo Xu hướng Tháng 10

Halloween luôn là tâm điểm chính cho các thiết kế trong tháng 10 và năm nay cũng không khác. Mặc dù nhiều trẻ em có thể có một ngày lễ rất khác vào năm 2020, chủ đề Halloween vẫn sẽ được ưa chuộng. Bạn cần bắt đầu tiếp thị các chủ đề Halloween của mình không muộn hơn đầu tháng 9 để khách hàng có nhiều thời gian nhận đơn đặt hàng và có thể trang trí nhà cửa và không gian của họ cho kỳ nghỉ hoặc mặc thiết kế yêu thích của họ suốt cả tháng.

Năm nay, có rất nhiều xu hướng khác mà bạn có thể tận dụng với các nỗ lực tiếp thị và sản phẩm của mình. Chúng tôi đã tập hợp một số sản phẩm tốt nhất và các chủ đề thịnh hành để truyền cảm hứng cho thành công trực tuyến của bạn!

Quay lại trường học ảo

Một xu hướng mới cho năm 2020 là ảo trở lại trường học. Tùy thuộc vào vị trí của đối tượng của bạn, họ có thể không trực tiếp quay lại trường học, điều này mang lại cơ hội mới khi tiếp thị các sản phẩm khác nhau.

Cảm hứng về sản phẩm

Giúp học sinh chuẩn bị cho thời tiết lạnh hơn khi họ đi học ở nhà. Họ sẽ thích được quấn trong một chiếc chăn  có thiết kế mà họ yêu thích. Sản phẩm này cũng sẽ thu hút các bậc cha mẹ và người lớn khi họ làm việc tại nhà vào mùa thu này.

Autumn MinkFleece

Cảm hứng tiếp thị

Nhắm mục tiêu lại là một công cụ mạnh mẽ để tiếp thị trực tuyến. Nó cho phép bạn nhắm mục tiêu những người rất cụ thể đã ghé thăm cửa hàng của bạn hoặc đã bỏ giỏ hàng của họ trong quá khứ. Nếu bạn đang quảng cáo trên Facebook, bạn có thể nhắm mục tiêu một nhóm cực kỳ cụ thể sẽ cải thiện tỷ lệ chuyển đổi của bạn. Điều quan trọng nữa là tạo ra một động lực như giảm giá hoặc giao hàng miễn phí. Hãy nhớ rằng, quảng cáo sáng tạo của bạn cũng quan trọng như thông điệp và lời đề nghị của bạn.

Mặc trong thời tiết mát mẻ

Khi thời tiết chuyển từ nhiệt độ nóng sang mùa đông lạnh giá, khách hàng sẽ tìm cách bổ sung trang phục thời tiết mát mẻ vào tủ quần áo của mình. Thiết kế của bạn có thể nhắm mục tiêu các chủ đề theo mùa hoặc các chủ đề ngách cụ thể.

Cảm hứng về sản phẩm

Một trong những mặt hàng quần áo mùa đông phổ biến nhất của chúng tôi là áo hoodie zip. Chúng phổ biến trên toàn thế giới vì tính linh hoạt của chúng và chúng rất lý tưởng để giữ ấm hoặc  mặc vào những tháng mùa thu khi nhiệt độ không thể đoán trước được. Áo hoodie zip cũng được coi là kiểu dáng thời trang, sang trọng và thu hút được nhiều đối tượng.

MetaphorsBeWithYou - ZipUp Hoodie

Cảm hứng tiếp thị

Khi bạn bắt đầu suy nghĩ về các chiến lược tiếp thị của mình, hãy xem xét việc thiết lập một cửa hàng trên Facebook. Nó là miễn phí để thêm và cho phép khách hàng duyệt qua các sản phẩm của bạn. Bạn sẽ có thể thêm hình ảnh và mô tả sản phẩm của mình. Khách hàng dễ dàng tìm thấy tính năng "Mua sắm" ở điều hướng bên trái trên trang doanh nghiệp của bạn.

Quy trình này hơi khác nhau đối với các doanh nghiệp có trụ sở tại Hoa Kỳ và các doanh nghiệp không có trụ sở tại Hoa Kỳ, vì vậy hãy nhớ tham khảo hướng dẫn từng bước của Facebook để bắt đầu.

Ngày 1 tháng 10: Ngày cà phê quốc tế

Bởi vì cốc là một mặt hàng bán hàng trực tuyến lớn như vậy, hãy tận dụng những ngày lễ sắp tới như Ngày Quốc tế Cà phê làm lý do để bán những thiết kế yêu thích của bạn. Đó là ngày hội tụ những người yêu cà phê trên toàn thế giới lại với nhau.

Cảm hứng tiếp thị

Khi thời tiết hạ nhiệt, khách hàng bắt đầu nghĩ đến các cách giữ ấm. Tin nhắn của bạn có thể nhắc họ nhớ rằng một cốc sô cô la nóng đáng yêu như thế nào vào một ngày lạnh giá. Tùy thuộc vào đối tượng mục tiêu của bạn, cũng có thể thích hợp khi đề cập đến đồ dùng nóng để giữ ấm hoặc điều trị cảm lạnh. Mặc dù thiết kế của bạn sẽ thu hút sự chú ý của khách hàng tiềm năng, nhưng thông điệp của bạn cũng quan trọng không kém.

BackHomeSchool - Mug

Đừng quên cân nhắc việc nhắm mục tiêu các ngày lễ vui nhộn khác trong tháng 10. Khách hàng thích tìm bất kỳ lý do nào để ăn mừng món ăn hoặc nguyên nhân yêu thích của họ!

Monthly Planner 2020 - October

Để có rất nhiều cảm hứng Halloween, hãy xem hướng dẫn của chúng tôi tại đây.

 

Ngày lễ tháng mười

Ngày 1 tháng 10: Ngày cà phê quốc tế

Ngày 2 tháng 10: National Name your Cat Day

Ngày 4 tháng 10: Ngày Taco quốc gia

Ngày 5 tháng 10: Ngày nhà giáo thế giới

Ngày 12 tháng 10: Ngày Columbus

Ngày 15 tháng 10: Ngày rửa tay toàn cầu

Ngày 16 tháng 10: Ngày mèo toàn cầu

Ngày 21 tháng 10: Ngày quốc tế của người Nacho

Ngày 25 tháng 10: Ngày mì ống thế giới

28 tháng 10: Ngày sô cô la quốc gia

Ngày 31 tháng 10: HalloweenTopics: Print-on-Demand, Products, trends

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts