GearLaunch Blog

How to Sell Phone Cases Online

Posted by Stacey Bishop on Jun 25, 2019 3:00:00 PM

For Vietnamese, click here.

So far this year we’ve introduced metal & acrylic prints, fleece blankets, jewelry, and duvet covers. It’s been an exciting year and we are just getting started. We are excited to announce that we are adding phone cases to the mix! They are sure to be a hit for any audience no matter your niche! We will tell you everything you need to know about selling phone cases online. 

Why should you sell phone cases online?

It’s projected that there will be 4.68 billion people in the world with mobile phones in 2019. Smartphone users are upgrading their phones about every 18 to 24 months which means there is always someone new looking for a perfect phone case. While upgrades aren’t as stark between new devices as they once were, consumers are still regularly in the market for a new phone. 

Over the years, as cell phones have become more and more popular, the accessory business is booming and customers spend hundreds of dollars on extras. Research shows that as many as 79% of cell phone users invest in some sort of protective case for their phones. The industry has created a huge opportunity for ecommerce.

Cell phones are a very personal item to many users and the accessories they choose often gives them a fun way to show off their personality. For ecommerce business owners, this is a wonderful opportunity to sell highly niched designs to your audience. If your audience loves animal designs, they are going to search the internet for “dog phone cases” and you want to be their go-to store for fun cases they can use to show off their favorite things. 

What You Need to Know About Selling GearLaunch Phone Cases Online

We are excited to offer 55 different types of phone cases for several models of the iPhone and Samsung Galaxy lines. Cases come in the variants Snap (also called Slim), Tough and Flexi and the colors black and white. At this time we are only offering customers a glossy finish. Our suggested pricing for this hot new item is $20 - $25.

Customers with the following phones will now be able to order custom cases from our sellers. 

iPhone: 6, 6s, 7, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max

Samsung: Galaxy S8, S9, S9 Plus, S10, S10 Plus, S10E, S10 5G

Phone Cases Information

Snap Case (also called Slim):

The Snap Case makes it easy to slide your phone into a pocket or clutch. Its slim form factor and lightweight design give it a modern look.

  • Impact resistant Polycarbonate material. 
  • Minimal impact on overall device size. 
  • Clear, open ports for connectivity.

Product Inspiration: Fun, space theme case design

Samsung_Galaxy_S10E_Snap_Case_In_Gloss_SGS10E-CS-G copy

Tough Case:

The Tough Case is built to keep your smartphone protected and secure. It boasts a dual layer case for extra durability and protection.

  • Impact resistant Polycarbonate outer shell.
  • Inner TPU liner for extra impact resistance.
  • Clear, open ports for connectivity.

Product Inspiration: Sweet, and simple colorful design

iPhone_6_Plus_Tough_Case_in_GlossIP6P-TC-CS copy

Flexi Case:

The Flexi Case is designed with modern form and function in mind. The Flexi Case has an extraordinary Clear TPU shell delivering transparent impact resistance while allowing the allure of the smartphone to shine through.

  • Clear, open ports for connectivity.
  • Slim form factor & lightweight.
  • Minimal impact on overall device size.
  • Impact resistant Polycarbonate material.

Product Inspiration: Summer night sky designiPhone_7_Plus_Flexi_Case_IP7P-FC-CS-C copy

Marketing Inspiration

Get customers excited with your calls-to-action and let them know phone cases are new. You could offer a limited time discount to add urgency to your message and encourage customers to order quickly. It’s a fantastic opportunity to try selling a new product that appeals to a wide audience. 

Sample calls-to-action

Phone cases are here! Order today and get [%] off!

New! Phone cases are now available! Get your order in today!

Exciting new product! You can now order your favorite design on a phone case.

If you are sending emails, include more information so customers know what their choices are before they order. 

Sample email content

With three popular styles to choose from, your customers are sure to find something they like! We have over 50 new phone cases available in slim, tough, and flexi cases. They are available for all of the most popular iPhone and Android devices:

iPhone: 6, 6s, 7, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max

Samsung Galaxy: S8, S9, S9 Plus, S10, S10 Plus, S10E, S10 5G

We are excited about this hot new opportunity for sellers. It’s a great item to add to your store and new products often create more revenue. It’s a win-win opportunity!

Don’t have a store yet? Let GearLaunch help you get started.  It only takes a few minutes to get your store up and running! 

______

Cách bán ốp lưng điện thoại online

Cho đến nay, chúng tôi đã tung ra rất nhiều các sản phẩm khác nhau từ tranh treo tường metal & acrylic, cho đến chăn lông cừu, trang sức và vỏ chăn. Năm nay quả thật là một năm đầy thú vị nhưng không dừng lại tại đó, chúng tôi rất vui thông báo đến bạn rằng chúng tôi sẽ tiếp tục mang đến bạn sản phẩm mới là ốp lưng điện thoại! Đây chắc chắn sẽ là sản phẩm hấp dẫn cho bất kỳ đối tượng nào thuộc mọi ngách. Chúng tôi cũng sẽ cung cấp cho bạn mọi thứ về cách để bạn bán ốp lưng điện thoại (phone case) online.

Tại sao bạn nên bán phone case online?

Dự kiến ​​sẽ có 4,68 tỷ người trên thế giới có điện thoại di động vào năm 2019. Người dùng điện thoại thông minh có xu hướng nâng cấp điện thoại của họ sau mỗi 18 đến 24 tháng, điều đó có nghĩa là luôn có người mới tìm kiếm phone case. Mặc dù các bản nâng cấp không có nhiều sự khác biệt giữa các thiết bị mới như trước đây, nhưng người tiêu dùng vẫn thường xuyên tìm kiếm điện thoại mới.

Trong những năm qua, khi điện thoại di động ngày càng trở nên phổ biến, việc kinh doanh phụ kiện đang thực sự bùng nổ và khách hàng chi hàng trăm đô la cho các sản phẩm bổ sung. Nghiên cứu cho thấy rằng có đến 79% người dùng điện thoại di động dành ra một khoản cho ốp lưng bảo vệ điện thoại. Ngành công nghiệp này đã tạo ra một cơ hội lớn cho thương mại điện tử.

Điện thoại di động là một vật dụng rất cá nhân đối với nhiều người dùng và các phụ kiện họ chọn thường là một cách thú vị để thể hiện cá tính. Đối với các chủ doanh nghiệp thương mại điện tử, đây là một cơ hội lớn để bán các thiết kế phù hợp với sở thích của khách hàng. Nếu khách hàng yêu thích các thiết kế về động vật, họ sẽ tìm kiếm trên internet các phone case dành cho người yêu chó (dog phone case) và bạn sẽ trở thành cửa hàng cung cấp các sản phẩm để họ thể hiện những thứ họ yêu thích.

Những điều bạn cần biết về việc bán phone case online tại GearLaunch

Chúng tôi rất vui khi mang đến cho bạn 55 loại phone case khác nhau cho một số dòng điện thoại của iPhone và Samsung Galaxy. Ốp lưng có nhiều dạng khác nhau như Snap (hay còn gọi là Slim – mỏng), Tough (cứng) và Flexi (dẻo) với hai màu đen và trắng. Sản phẩm sau khi in xong sẽ được tráng một lớp phủ bóng, giá bán lẻ đề nghị cho sản phẩm “hot” này là $20-$25.

Khách hàng sở hữu các dòng điện thoại sau có thể đặt hàng:

iPhone: 6, 6s, 7, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max

Samsung: Galaxy S8, S9, S9 Plus, S10, S10 Plus, S10E, S10 5G

Thông tin về phone case

Snap Case (còn gọi là Slim):

Snap case giúp bạn dễ dàng bỏ điện thoại vào túi quần/áo hoặc túi xách. Với thiết kế mỏng và nhẹ, snap case sẽ là món phụ kiện tiện lợi với vẻ ngoài hiện đại.

 •   Chất liệu Polycarbonate chống va đập.
 •   Thiết kế gọn nhẹ   
 •   Có cổng mở để kết nối thiết bị

Cảm hứng sản phẩm

Samsung_Galaxy_S10E_Snap_Case_In_Gloss_SGS10E-CS-G copy

Tough Case:

Top case được chế tạo để bảo vệ tốt nhất cho chiếc điện thoại thông minh của bạn. Sản phẩm này có hai lớp vỏ kép giúp gia tăng độ bền và bảo vệ tốt hơn.

 •     Vỏ ngoài bằng Polycarbonate chống va đập.
 •     Lớp lót TPU bên trong giúp tăng khả năng chống va đập tốt hơn.
 •   Có cổng mở để kết nối thiết bị

Cảm hứng sản phẩm

iPhone_6_Plus_Tough_Case_in_GlossIP6P-TC-CS copy

Flexi Case:

Flexi case mang vẻ ngoài thiết kế hiện đại. Ốp lưng có lớp vỏ TPU trong suốt giúp chiếc điện thoại thông mình của bạn được bảo vệ đặc biệt và toả sáng hơn.

 •   Có cổng mở để kết nối thiết bị
 •   Thiết kế gọn nhẹ, giữ nguyên được vẻ đẹp của điện thoại  
 •     Chất liệu Polycarbonate chống va đập. 

Cảm hứng sản phẩm

iPhone_7_Plus_Flexi_Case_IP7P-FC-CS-C copy

Cảm hứng tiếp thị

Khiến khách hàng hào hứng hơn với lời kêu gọi hành động của bạn và cho họ biết phone case là sản phẩm mới. Bạn có thể cung cấp chương trình giảm giá trong thời gian giới hạn để khuyến khích khách nhanh chóng mua hàng. Đây là cơ hội tuyệt vời để bạn bán thử sản phẩm mới thu hút một lượng khách hàng lớn.

Mẫu kêu gọi hành động

Phone cases are here! Order today and get [%] off!

(Phone case đã có sẵn, bạn có thể đặt hàng ngay hôm nay và được giảm giá [..%])

New! Phone cases are now available! Get your order in today!

(Sản phẩm mới! Phone case đã có mặt tại cửa hàng! Nhanh chóng đặt ngay hôm nay!)

Exciting new product! You can now order your favorite design on a phone case.

(Sản phẩm mới đầy thú vị! Bạn có thể đặt mẫu thiết kế phone case yêu thích ngay hôm nay)

Nếu bạn gửi email, hãy bao gồm thêm thông tin để khách hàng biết họ có những lựa chọn nào trước khi đặt hàng.

Nội dung email mẫu

Với ba phong cách phổ biến để lựa chọn, khách hàng của bạn chắc chắn sẽ tìm thấy thứ họ thích! Chúng tôi có hơn 50 phone case từ chất liệu mỏng, cứng cho đến dẻo. Phone case có sẵn cho tất cả các thiết bị iPhone và Android phổ biến nhất:

iPhone: 6, 6s, 7, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max

Samsung Galaxy: S8, S9, S9 Plus, S10, S10 Plus, S10E, S10 5G

Chúng tôi rất vui khi mang đến cho bạn sản phẩm thú vị giúp mở ra một thị trường lớn này. Đây sẽ là mặt hàng tuyệt vời để thêm vào cửa hàng của bạn và các sản phẩm mới thường tạo ra nhiều doanh thu hơn.

Bạn đã có cửa hàng chưa? Hãy để GearLaunch giúp bạn. Chỉ mất vài phút để thiết lập cửa hàng của bạn và bắt đầu!  

Topics: Inspiration, Print-on-Demand, Products

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

 • Ecommerce News
 • Marketing Strategy
 • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts