GearLaunch Blog

February Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Dec 23, 2019 9:56:45 AM

For Vietnamese, click here. 

One of the most important parts of developing a successful marketing plan is looking ahead. While February seems far off, you should be thinking about and preparing your marketing campaigns now. 

Here are some awesome February holidays you should consider including in your marketing campaigns.

Top February Trends

Super Bowl Sunday

Super Bowl Sunday is a HUGE day for football fans. It is the 2nd largest day for U.S. food consumption with Thanksgiving being the first! It’s also a day when football fans gather together to cheer on their favorite team. It’s an opportunity for ecommerce businesses to make some money online with the right products and marketing. 

Marketing Inspiration 

Fans take to social media in the weeks and days before the big game to show their support of their favorite team. Running ads on Instagram and social media for football themed products is an excellent opportunity to drive traffic to your store. You may also consider running ads on Pinterest. It’s an awesome platform with a great ROI on ad spend!

Product Inspiration 

Help customers show off their love of the game with some fun home decor designs or a mug boasting their love of football. You can also make your design customizable! Try out a concept like this:

“There aren’t many things I love more than being a [team name], but being a [blank] is one of them.”

Or a design like this:

ElevenOunceMugBlack_BACK_110_153_345_460

Valentine’s Day

Valentine’s Day has grown in ecommerce sales over the last decade and is a great opportunity for marketing your online business! Up to 29% of shoppers make purchases on Amazon or other online stores for the holiday. So get your campaigns ready and watch your Valentine sales soar!

Marketing Inspiration 

Gift guides on Pinterest are a wonderful way to showcase your top products and give your customers some ideas! Create a blog post with your gift guide, then pin it to your Pinterest board. You’ll want to give customers plenty of time to order, so create your content no later than mid-January.

Holiday_2020_Gift Guide-02

Product Inspiration 

Valentine’s Day is an awesome opportunity to sell jewelry. It’s one of the biggest holidays for jewelry sales and more customers are shopping online. Create a variety of designs for moms, grandma’s, step-moms, and expecting moms! 

Heart_necklace_silver

National Drink Wine Day

All of your campaigns don’t have to focus on the biggest holidays.There’s plenty of opportunities for zany holidays like National Drink Wine Day! Have fun with your campaigns and your audience will love it! 

Marketing Inspiration

Since this isn’t a huge holiday, consider running an email campaign and inspire your customers to make a fun, impulse purchase! Send out a couple of emails and make sure you give them plenty of time to order and have their favorite items delivered in time. 

Product Inspiration 

One of our popular new products are stainless steel wine glasses! Put a fun saying or cool design on a mockup and start selling. Do some research online, but be original with your design. 

WINECUP_INSULATED_01

Check out a few other fun holidays you can create campaigns for in the month of February!

Balef_Gearlaunch_Calendar_February-01

When you sell products with GearLaunch, you can choose from a huge variety of products! Get started today!

------

 

Báo cáo xu hướng tháng 2

Một trong những yếu tố quan trọng nhất để xây dựng một kế hoạch tiếp thị  thành công chính là luôn phải đi đầu xu thế. Trong khi tháng 2 có vẻ còn xa vời, bạn nên chuẩn bị cho các chiến dịch tiếp thị của mình ngay từ bay giờ nhé. 

Sau đây là một số dịp lễ đặc biệt của thàng 2 mà bạn có thể cân nhắc để chuẩn bị cho các chiến dịch tiếp thị của mình. 

Top các xu hướng tháng 2

Super Bowl Sunday là một lễ hội cực lớn của các fan hâm mộ bóng đá. Đây là ngày lễ lớn có lượng tiêu thụ thực phẩm đứng thứ 2 của Mỹ chỉ sau Lễ Tạ Ơn. Đây là ngày mà người hâm mộ bóng đá tụ tập cùng nhau để cổ vũ cho đội bóng yêu thích của họ. Đây cũng là một cơ hội để các doanh nghiệp thương mại điện tử kiếm bộn tiền nếu họ có sản phẩm và kế hoạch tiếp thị sản phẩm phù hợp. 

Ý tưởng tiếp thị phù hợp từ các phương tiện truyền thông xã hội

Người hâm mộ thường xôn xao trên các phương tiện truyền thông xã hội vài ngày hay vài tuần trước khi trận đấu lớn diễn ra để thể hiện sự ủng hộ đối với đội bóng yêu thích của mình. Việc chạy quảng cáo trên Instagram và các trang mạng xã hội cho các sản phẩm liên quan đến bóng đá là một cơ hội tuyệt vời để thu hút lượng truy cập đến cửa hàng của bạn. Bạn có thể xem xét chạy quảng cáo trên Pinterest. Đây là một nền tảng với mức chi trả và lợi nhuận tuyệt với. 

Ý tưởng sản phẩm phù hợp  

Hãy giúp khách hàng thể hiện tình yêu bằng các mẫu thiết kế cốc hay vật phẩm trang trí nhà thể hiện sự tự hào về tinh yêu bóng đá của ho. Bạn có thể tùy biến mẫu thiết kế của mình, hãy thử một khái niệm thế này: 

“There aren’t many things I love more than being a [team name], but being a [blank] is one of them.”

ElevenOunceMugBlack_BACK_110_153_345_460

Lễ Tình Nhân 

Lễ tình nhẫn đã góp phần gia tăng doanh số cho ngành thương mại điện tử trong một thập kỷ qua và đây là một cơ hội lớn cho việc kinh doanh online của bạn. Có đến 29% khách hàng mua hàng trên Amazon và các cửa hàng online khác cho ngày lễ này. Vì vậy hãy chuẩn bị các chiến dịch sẵn sàng và chờ đón doanh số ngày lễ tình nhân tăng cao nhé! 

Ý tưởng tiếp thị phù hợp bằng các gợi ý quà tặng trên Pinterest

Các gợi ý quà tặng trên Pinterest là một cách tuyệt vời để cung cấp một số ý tưởng cho khách hàng qua đó giới thiệu các sản phẩm bán chạy cho cửa hàng của bạn. Hãy tạo một bài viết với các gợi ý quà tặng sau đó ghim vào bảng Pinterest của bạn. Để khách hàng có đủ thời gian cho việc đặt hàng, bạn hãy tạo nội dung bài viết tối thiểu giữa tháng 1 nhé. 

Holiday_2020_Gift Guide-02

Ý tưởng sản phẩm phù hợp 

Lễ tình nhân là cơ hội tuyệt vời để bán trang sức. Đây là một trong những này lễ lớn nhất để bán đồ trang sức với nhiều khách hàng mua sắm trực tuyến. Hãy tạo ra một lọat các thiết kế cho các chị em phụ nữ, các mẹ, các bà nhé. 

Heart_necklace_silver

Ngày uống rượu quốc gia 

Hãy nhớ rằng tất cả chiến dịch của bạn không chỉ tập trung vào các ngày lễ lớn. Bạn có nhiều cơ hội bán hàng cho các ngày lễ nhỏ như Ngày uống rượu quốc gia. Hãy tạo hứng khởi cho các chiến dịch và người mua sẽ yêu thích chúng. 

Ý tưởng tiếp thị phù hợp thông qua email 

Chính vì đây không phải là một kỳ nghỉ lớn, bạn hãy xem xét việc chạy một chiến dịch tiếp thị qua email và truyền cảm hứng cho khách hàng để thôi thúc họ mua hàng. Gửi một vài email trong khoảng thời gian phù hợp để đảm bảo rằng họ có đủ thời gian đặt hàng và nhận được hàng yêu thích kịp lúc. 

Ý tưởng sản phẩm phù hợp

Một trong những sản phẩm mới phổ biến của chúng tôi là wine glassess - ly rượu bằng thép không gỉ/ travel tumbler - bình nước giữ nhiệt. Bạn hãy tạo một thiết kế tuyệt vời hoặc một câu nói thú vị lên mockup và bắt đầu bán hàng. Bạn có thể tham khảo một số nguồn trực tuyến nhưng phải đảm bảo bản quyền cho thiết kế của mình. 

WINECUP_INSULATED_01

Hãy xem thêm một số ngày lễ thú vị khác mà bạn có thể tạo các chiến dịch tiếp thị cho riêng mình. 

Balef_Gearlaunch_Calendar_February-01

Khi bạn bán sản phẩm với GearLaunch, bạn có thể chọn từ rất nhiều sản phẩm! Hãy bắt đầu từ hôm nay. 

 

Topics: trends

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts