GearLaunch Blog

The Fashion Trends You Can't Ignore in 2019

Posted by Ngan Ton on Jan 2, 2019 9:30:00 AM
Find me on:

For Vietnamese, click here.

As we all dive deeper into our winter wardrobes and get creative with our layering, the fashion world has been buzzing with new cuts and colors for spring 2019. While that may sound like it's a good three months away, you can bet eager beaver fashionistas are going to be rocking these looks the moment the snow clears. Get a head start while you can and try adapting the most popular elements to your brand and campaigns. 

Here are some of the biggest trends that will be hard to ignore come spring 2019.

TIE-DYE

2019 fashion trend tie-dye

Tie-dye has come a long way since the days of Woodstock. We were surprised at the reappearance of this mid-60s print too, but the runways seem to be shouting tie-dye is back in style. The rainbow blends made appearances everywhere during New York Fashion Week (NYFW).

Neon

2019 fashion trend neon

Never one for the faint of heart, neon's vibrant hues will be back loud and proud this year after endless seasons of all things pastel. Designers have shown off two main ways to rock the trend: a monochromatic ensemble or pieces that feature color blocks with different bright colors.

Yellow

2019 fashion trend yellow

In other colorful news, the season's IT-color did make itself known during NYFW—a sunny yellow was seen all over the catwalk. Will it take the place of Millennial Pink? Only time will tell!

90s Streetwear

2019 fashion trend 90s

The 90s continues to grip the fashion world as baggy low-rise pants, crop tops, and bucket hats made several appearances at NYFW. However, unlike this fall's Clueless-inspired plaid ensembles, the spring's inspiration pulls heavily from hip hop and streetwear. Maybe it's time rewatch a few episodes of the Fresh Prince of Bel-Air (for research of course😉).


New call-to-action 

-----

THE FASHION TRENDS YOU CAN'T IGNORE IN 2019

Khi tất cả chúng ta vẫn còn đang đắm chìm với tủ quần áo mùa đông, thế giới thời trang đã sẵn sàng với những sự đột phá và màu sắc mới cho mùa xuân 2019. Dù còn đến bốn tháng nữa nhưng bạn có thể đặt cược với những phá cách thời trang ngay thời điểm tuyết ngừng rơi. Hãy sẵn sàng và thử thách những yếu tố phổ biến nhất cho thương hiệu của bạn.

Dưới đây là một số xu hướng lớn nhất mà khó có thể bỏ qua trong mùa xuân năm 2019.

TIE-DYE

2019 fashion trend tie-dye

Phong cách tie-dye đã đi một chặng đường dài kể từ Woodstock. Chúng ta đã bị ngạc nhiên trước sự hồi sinh của phong cách màu sắc những năm giữa thập niên 60. Màu sắc cầu vồng xuất hiện ở khắp mọi nơi trong Tuần lễ thời trang New York (NYFW).

Màu NEON

2019 fashion trend neon

Không bao giờ bị quên lãng, neon sẽ trở lại với một tiếng nổ vào năm tới sau một mùa bất tận của gam màu pastel. Các nhà thiết kế đã thể hiện hai cách chính để làm nổi bật xu hướng này: hoặc là một bộ quần áo đơn sắc, hoặc với các phần có khối màu với các màu sáng khác nhau.

Màu vàng

2019 fashion trend yellow

Một tin tức khác, màu đã tự làm nổi bật trong tuần lễ NYFW - màu vàng nắng đã được nhìn thấy trên tất cả các sàn catwalk. Liệu nó sẽ thay thế Millennial Pink? Chỉ có thời gian mới biết!

Thời trang đường phố thập niên 90

2019 fashion trend 90s

Những năm 90 tiếp tục giữ phong cách thời trang của nó ví dụ như quần rộng thùng thình thấp, áo ngắn, và mũ xô xuất hiện tại NYFW. Tuy nhiên, không giống như bộ sưu tập lấy cảm hứng từ mùa thu của Clueless, nguồn cảm hứng cho mùa xuân là từ hip hop và thời trang dạo phố. Có lẽ đây là lúc để xem lại một vài tập phim Fresh Prince of Bel-Air (cho nghiên cứu 😉).

New call-to-action

Topics: Design, Tips and Tactics, Inspiration

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts