GearLaunch Blog

September Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Jul 30, 2019 8:12:54 AM

For Vietnamese, click here. 

September is the time of year when kids are going back to school and summertime fun is officially over. With back to school sales winding down, ecommerce business owners need to be thinking ahead and be ready for the next season of holidays and trends. Here are our top picks for September!

Top September Trends

All month long...Football Season Begins!

Football season officially kicks off on September 5th when the Packers play the Bears. While you can’t use official NFL logos on your designs, you can create football themed shirts and other products your customers will love just as much! 

Product Inspiration 

Many football fans have entire rooms dedicated to watching their favorite team. Offer them fun football-themed decor perfect for the ultimate man cave. Customers will go crazy for products that show off their love of the game. 

Football_Mug

Football_Pillow

Marketing Inspiration

Get your audience pumped up for the upcoming season and start marketing early. Encourage them to make a purchase before the first big game! Then, continue to market new designs for the rest of football season which will end February 2, 2020. It’s a fantastic niche with a long marketing season. 

Labor Day - Monday, September 2nd

Labor Day is a nationwide holiday that began as a way to pay tribute and honor the American worker. It’s often a time when businesses offer discounts and sales and Americans everywhere take the day off. It’s a patriotic holiday often celebrated with parades and BBQ's! 

Product Inspiration 

LaborDay_PhoneCase

With GearLaunch’s ever-expanding product choices, you may consider testing something new! Offer a pillow design or phone case. Customers are used to finding T-shirts online, but you’ll increase your revenue when you offer your design on a variety of products. 

Marketing Inspiration

While you may choose to promote an American Flag design, you may also want to consider offering your own Labor Day sale in honor of the holiday. Customers love discounts and are used to seeing promotions from their favorite brands. 

International Talk Like a Pirate Day - Thursday, September 19th

Pirate art is already a popular design niche and Talk Like a Pirate Day is the perfect reason to dust off your designs and market them to your audience for this zany holiday! Try designs that include pirate skulls, deep-sea adventurism symbols, and mythical sea creatures! 

Product Inspiration 

T-shirts are the perfect product to market for fun, zany holidays. Customers love to show off their unique taste and style in new ways. With GearLaunch’s expanding product offerings, you may also want to try marketing mugs, pillows, or even bedroom sets. Customers love seeing all the possible options for purchasing their favorite designs. 

Pirate_Shirt

Marketing Inspiration

You can use your product descriptions as part of your marketing. Use fun language, and don’t forget to talk like a pirate! Not sure how? There’s an entire website dedicated to this oddball holiday.

Product Description Ideas:

Ahoy! Kiss me, I’m a pirate! Talk Like a Pirate Day Tshirt

Arrrr! It be Talk Like a Pirate Day Tshirt!

Cute kids talk like a pirate day shirt

Hobbit Day - Sunday, September 22nd

For Hobbit fans everywhere, there’s a special day to celebrate this phenomenon! Believe it or not, this holiday began in 1978 but gained traction after the release of the movies in 2001. Mega fans celebrate by having watch parties and not wearing shoes all day (taken from the books, of course.)

Product Inspiration

Lord of the Rings fans aren’t afraid to show off their love of the books, movies and everything related to Hobbits. One way to stand out as an ecommerce business is when you offer unique designs and different products than your competitors. Consider a wall art design instead of a T-shirt for this fan inspired day. 

Hobbit_WallArt

Marketing Inspiration

As with any holiday, some aren’t a good match for your niche. Think about your audience before you decide which holidays, both fun and serious, you should target. If your key niche loves fantasy, then targeted products and designs will help you increase your overall revenue. 

Check out our marketing calendar below for more holidays and inspiration!

Gearlaunch_Calendar_September-01

 

Get your side hustle started with GearLaunch and you’ll be selling in no time!

-----

Tháng 9 là thời điểm học sinh trở lại trường, báo hiệu cho một mùa hè vui nhộn kết thúc. Trong mùa tưu trường, các chủ doanh nghiệp thương mại điện tử cần phải suy nghĩ trước để chuẩn bị sẵn sàng cho các mùa lễ và xu hướng tiếp theo. Dưới đây là những lựa chọn hàng đầu của chúng tôi cho tháng 9 này!

Xu Hướng Hàng Đầu Tháng 9

Suốt tháng 9… Mùa bóng đá bắt đầu!

Mùa bóng đá chính thức khởi động vào ngày 5 tháng 9 Packers giao đấu với Bears. Bạn không được sử dụng logo của NFL cho các thiết kế nhưng bạn có thể thiết kế các mẫu áo theo chủ đề bóng đá và các sản phẩm khác mà khách hàng của bạn sẽ yêu thích không kém!

Cảm hứng sản phẩm

Nhiều người hâm mộ bóng đá thậm chí còn có phòng dành riêng để xem đội bóng yêu thích của họ. Hãy cung cấp cho họ các vật dùng trang trí theo chủ đề bóng đá vui nhộn. Khách hàng sẽ phát điên vì những sản phẩm thể hiện tình yêu của họ với bộ môn này.

Football_Mug

Football_Pillow

Cảm hứng tiếp thị

Hãy khiến khán giả của bạn phấn khích cho mùa bóng sắp tới và bắt đầu tiếp thị sớm. Khuyến khích họ mua hàng trước khi trận đấu bắt đầu! Sau đó, tiếp tục đưa ra thị trường những thiết kế mới trong suốt thời gian còn lại của mùa giải cho đến khi kết thúc vào ngày 2 tháng 2 năm 2020. Đây là một ngách tuyệt vời với một mùa tiếp thị dài.

Quốc Tế Lao động - Thứ Hai, ngày 2 tháng 9

Quốc tế Lao động là một ngày lễ toàn quốc, ban đầu được thành lập như một cách để vinh danh và tôn vinh người lao động Mỹ. Đây thường là thời điểm mà các doanh nghiệp đưa ra các chương trình khuyến mãi và giảm giá, người dân Mỹ ở khắp mọi nơi sẽ được nghỉ vào ngày này. Ngày lễ yêu nước này thường được tổ chức với các cuộc diễu hành và tiệc nướng!

Cảm hứng sản phẩm 

Với các lựa chọn sản phẩm ngày càng mở rộng của GearLaunch, bạn có thể cân nhắc thử nghiệm một cái gì đó mới! Cung cấp một thiết kế gối hoặc vỏ điện thoại cho khách. Khách hàng đã quen với việc tìm áo phông trực tuyến, nhưng bạn sẽ tăng doanh thu khi bạn cung cấp các thiết kế của mình trên nhiều sản phẩm khác nhau.

LaborDay_PhoneCase

Cảm hứng tiếp thị

Bạn có thể chọn quảng cáo một thiết kế với Cờ Mỹ, hoặc cung cấp các mẫu thiết kế riêng của bạn để vinh danh Ngày Quốc Tế Lao Động. Khách hàng yêu thích giảm giá và quen nhìn thấy các chương trình khuyến mãi từ các thương hiệu yêu thích của họ.

Ngày Nói Chuyện Như Một Cướp Biển - Thứ năm, ngày 19 tháng 9

Chủ đề về cướp biển đã là một ngách với những thiết kế phổ biến và ngày lễ Nói chuyện như cướp biển là cơ hội hoàn hảo để đưa các thiết kế của bạn đến với khách hàng! Hãy thử các thiết kế bao gồm hộp sọ cướp biển, biểu tượng phiêu lưu dưới biển sâu và các sinh vật biển huyền thoại!

Cảm hứng sản phẩm 

Áo phông là sản phẩm hoàn hảo tiếp thị cho các ngày lễ và kỳ nghỉ vui nhộn. Khách hàng thích thể hiện gu thẩm mỹ và phong cách độc đáo của họ theo những cách mới. Với danh mục sản phẩm mở rộng của GearLaunch, bạn có thể thử tiếp thị các sản phẩm như cốc, gối hoặc thậm chí là bộ sản phẩm dành cho phòng ngủ. Khách hàng thích nhìn thấy tất cả các tùy chọn có thể khi mua các thiết kế yêu thích của họ.

Pirate_Shirt

Cảm hứng tiếp thị

Bạn có thể sử dụng các mô tả sản phẩm như một phần của tiếp thị. Sử dụng ngôn ngữ hài hước và đừng quên nói chuyện như một tên cướp biển! Bạn không biết phải nói thế nào? Có một trang web dành riêng cho kỳ nghỉ kỳ quặc này.

Ý tưởng mô tả sản phẩm

Ahoy! Kiss me, I’m a pirate! Talk Like a Pirate Day Tshirt

Arrrr! It be Talk Like a Pirate Day Tshirt!

Cute kids talk like a pirate day shirt

Ngày Hobbit - Chủ nhật, ngày 22 tháng 9

Đối với người hâm mộ Hobbit ở khắp mọi nơi, có một ngày đặc biệt để ăn mừng hiện tượng này! Dù bạn có tin hay không thì ngày lễ này đã bắt đầu từ năm 1978 nhưng chỉ đạt được chú ý sau khi các bộ phim được phát hành vào năm 2001. Người hâm mộ Mega ăn mừng bằng các bữa tiệc xem phim và không đi giày cả ngày.

Cảm hứng sản phẩm 

Những người hâm mộ Lord of the Rings không ngại thể hiện tình yêu của họ với những cuốn sách, bộ phim và mọi thứ liên quan đến Hobbit. Một cách để bạn có thể nổi bật là cung cấp các thiết kế độc đáo và các sản phẩm khác biệt so với đối thủ cạnh tranh. Hãy cân nhắc đến một thiết kế nghệ thuật treo tường thay vì áo thun cho ngày này.

Hobbit_WallArt

Cảm hứng tiếp thị

Như với bất kỳ kỳ nghỉ nào, một số ngày lễ có thể không phù hợp với thị trường ngách của bạn. Hãy suy nghĩ về đối tượng của bạn trước khi bạn quyết định ngày lễ nào dù vui nhộn hay trang trọng, mà bạn sẽ nhắm đến. Nếu ngách của bạn có sở thích với các thể loại giả tưởng, phiêu lưu thì hãy nhắm tới các sản phẩm và thiết kế sẽ giúp bạn tăng doanh thu.

Xem thêm các thông tin về các ngày lễ và nguồn cảm hứng trong lịch tiếp thị của chúng tôi dưới đây!

Hãy đăng ký để bắt đầu bán hàng với GearLaunch ngay hôm nay!

Topics: trends, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts