GearLaunch Blog

June Trends Report

Posted by Stacey Meservy on May 7, 2019 9:30:46 AM

For Vietnamese, click here. 

June is chock-full of marketing possibilities. The sun is out, summer is in session, and kids are out of school. Customers are ready for summer BBQ’s, family gatherings, and loads of fun holidays. It’s a fantastic time of year for whimsical T-shirt designs full of bright, summer colors. Reds, oranges, and greens are trending this year. Discover more marketing inspiration below.

Top Trends for June

It’s Wedding Season!

With the warm weather approaching, many brides and grooms are gearing up for the big day. All summer long, couples everywhere will be preparing for their wedding day with bridal showers, parties, and other celebrations.

Product Inspiration

Bachelor and bachelorette parties are a fun tradition for many couples and a perfect time to design a fun t-shirt or tank top for their last big hurrah! Brides especially love attention.

BrideTank

Marketing Inspiration

Wedding season lasts well into late fall and gives you the opportunity to run a longer marketing campaign targeting brides and grooms. Test different designs in your campaigns to find the one that resonates the best with your audience.

International Children’s Day - June 1st

A celebration of children that dates back to 1856, it’s a day dedicated to raising awareness around issues affecting children across the globe. Every community marks the day in its own way. Some have parades while others raise money for charity.

Product Inspiration

Inspire your audience with child-focused designs kids are sure to love. Customers will appreciate your attention to detail when you remind them about this important day.

ChildrensDay

Marketing Inspiration

This is a great opportunity to hone your niche marketing. You will want to target your campaigns to non-profit organizations that focus on raising awareness for a variety of issues that affect children worldwide. They may be hosting an event where they give out T-shirts as a perk for contributing to their cause. Stand out with a brightly colored, happy design.

Father’s Day - June 16th

While Father’s Day isn’t as big of a retail holiday as Mother’s Day, it still boasts approximately $15 billion in revenue every year. It’s a holiday Ecommerce business can capitalize on with the right marketing and product campaigns.

Product Inspiration

Dads love to feel appreciated too. Create a fun mug design perfect for children to give their father this year.

Mug (1)

Marketing Inspiration

Need more conversions? Create several designs for your customers to choose from. Some customers are looking for light and funny, while others want something more meaningful and sentimental. Providing more designs means your customers are less likely to go somewhere else to find the perfect mug for dad this year.

Want more Father’s Day ideas? Check out our complete Father’s Day Seller’s Guide here.

First day of summer - June 21st

June 21st marks the first official day of summer. It’s the longest day of the year and a perfect excuse for an outdoor celebration. Many families celebrate by taking the family on a hike or enjoying a picnic at their favorite park.

Product Inspiration

Inspire your customers with a summer-style tote perfect for packing an impromptu picnic with the family. Improve conversions by focusing on bright, happy colors.

Tote

Marketing Inspiration

Make sure your calls-to-action include some urgency to encourage customers to make a purchase quickly. The more appealing your offer, the less likely a customer will keep shopping with other Ecommerce businesses.

Try one of these:

  • Summer’s hot and these [totes, mugs] are selling fast!
  • Buy now before these sizzling hot designs are gone!
  • Buy today, and save!

Check out some other fun holidays you can create whimsical campaigns around for the month of June and get ahead with your marketing.

Staceycalendar2-01-1

 

Reminder:

Be sure to let your audience know when the last day is for shipping so they receive their merchandise in time for big or small holidays.

____

Tháng Sáu đầy ắp những khả năng tiếp thị. Mặt trời đã tắt, mùa hè đang đến và học sinh chuẩn bị được nghỉ học. Khách hàng của bạn đã sẵn sàng cho các buổi tiệc BBQ mùa hè, họp mặt gia đình và vô số ngày lễ vui nhộn khác. Đây là thời gian tuyệt vời trong năm cho các thiết kế áo phông đầy màu sắc với những gam màu tươi sáng của mùa hè. Màu đỏ, cam và xanh lá cây đang là xu hướng trong năm nay. Hãy cùng khám phá thêm cảm hứng tiếp thị dưới đây.

Top Xu Hướng Tháng Sáu

Mùa cưới đã đến!

Với thời tiết ấm áp đến ngày càng gần, nhiều cô dâu và chú rể đang chuẩn bị cho ngày trọng đại. Trong suốt mùa hè, các cặp vợ chồng ở khắp mọi nơi sẽ chuẩn bị cho tiệcđộc thân của cô dâu, các bữa tiệc và các lễ kỷ niệm khác.

Cảm hứng sản phẩm

Tiệc độc thân là một truyền thống thú vị cho nhiều cặp vợ chồng và là thời điểm hoàn hảo để thiết kế những chiếc áo phông vui nhộn hoặc áo tank top cho chuyến đi lớn cuối cùng của họ! Cô dâu đặc biệt thích được chú ý

BrideTank

Cảm hứng tiếp thị

Mùa cưới kéo dài đến cuối mùa thu và cho bạn cơ hội để thực hiện một chiến dịch tiếp thị dài hơi với khách hàng mục tiêu là các cô dâu và chú rể. Hãy thử những thiết kế khác nhau trong các chiến dịch của bạn để tìm ra thiết kế cộng hưởng tốt nhất với khách hàng.

Quốc Tế Thiếu Nhi - ⅙

Quốc tế thiếu nhi có từ năm 1856, đây là ngày lễ dành riêng để nâng cao nhận thức về các vấn đề ảnh hưởng đến trẻ em trên toàn cầu. Mỗi cộng đồng đánh dấu ngày này theo cách riêng của mình. Một số nơi tổ chức diễu hành trong khi những nơi khác quyên góp tiền từ thiện.

Cảm hứng sản phẩm

Truyền cảm hứng cho khách hàng với các thiết kế tập trung vào trẻ em chắc chắn sẽ được yêu thích.  Khách hàng sẽ đánh giá cao sự chú ý của bạn đến từng chi tiết khi bạn nhắc nhở họ về ngày quan trọng này.

ChildrensDay

Cảm hứng tiếp thị

Đây là một cơ hội tuyệt vời để trau dồi tiếp thị ngách. Bạn sẽ muốn các chiến dịch của mình hướng đến các tổ chức phi lợi nhuận tập trung vào việc nâng cao nhận thức cho nhiều vấn đề ảnh hưởng đến trẻ em trên toàn thế giới. Họ có thể sẽ tổ chức sự kiện và phát áo phông như một đặc quyền cho những người chung tay đóng góp. Hãy làm cho thiết kế của bạn trở nên nổi bật với màu sắc rực rỡ, hạnh phúc.

Ngày của Bố - 16/6

Dù Ngày của Bố không phải là ngày lễ bán lẻ lớn như Ngày của Mẹ, nhưng đây vẫn là ngày kỉ niệm lớn với ước tính doanh thu hàng năm lên đến gần 15 tỷ đô. Các doanh nghiệp thương mại điện tử có thể tận dụng ngày lễ này và thu lợi nhuận đáng kể với chiến lược marketing và sản phẩm đúng.

Cảm hứng sản phẩm

Các ông Bố cũng muốn cảm thấy được trân trọng. Hãy thiết kế các mẫu cốc hoàn hảo để con có thể tặng cho Bố trong ngày lễ năm nay.

Mug (1)

Cảm hứng tiếp thị

Cần gia tăng tỉ lệ khách mua hàng? Hãy tạo một số thiết kế cho khách hàng lựa chọn. Một số khách hàng tìm kiếm các mẫu thiết kế tươi sáng và hài hước, trong khi những người khác muốn một cái gì đó có ý nghĩa và tình cảm hơn. Cung cấp nhiều thiết kế hơn có nghĩa là khách hàng của bạn sẽ ít đi nơi khác hơn để tìm chiếc cốc hoàn hảo dành tặng Bố trong năm nay.

Muốn có thêm ý tưởng cho Ngày của Bố? Xem Hướng dẫn đầy đủ của chúng tôi tại đây.

Ngày đầu tiên của mùa hè - 21/6

21/6 là ngày đầu tiên đánh dấu cho mùa hè. Đây sẽ là ngày dài nhất của năm và là cơ hội hoàn hảo cho các buổi tiệc ngoài trời. Rất nhiều gia đình sẽ ăn mừng bằng cách đưa gia đình đi dạo hoặc pinic tại công viên yêu thích của gia đình.

Cảm hứng sản phẩm

Truyền cảm hứng cho khách hàng của bạn với một chiếc túi tote theo phong cách mùa hè hoàn hảo để mang theo đồ đạc cho một chuyến dã ngoại đầy ngẫu hứng với gia đình. Cải thiện chuyển đổi bằng cách tập trung vào màu sắc tươi sáng, hạnh phúc.

Tote

Cảm hứng tiếp thị

Đảm bảo lời kêu gọi hành động của bạn bao gồm các thông báo mua hàng khẩn cấp để khuyến khích khách mua hàng nhanh chóng. Ưu đãi của bạn càng hấp dẫn, khách hàng càng ít có khả năng tiếp tục mua sắm với các doanh nghiệp thương mại điện tử khác.

Bạn có thể thử các mẫu sau:

  • Mùa hè đã đến và các mẫu [tote, mug] đang rất hút hàng!
  • Hãy nhanh chóng đặt hàng ngay trước khi các mẫu thiết kế siêu “hot" này hết hàng.
  • Đặt hàng hôm nay để được nhận nhiều ưu đãi!

Xem thêm một số ngày lễ vui nhộn khác mà bạn có thể tạo các chiến dịch trong tháng 6.

Staceycalendar2-01-1

Lưu ý:

Hãy đảm bảo rằng bạn nhắc khách hàng biết về thời gian cuối cùng đặt hàng để kịp nhận vào các dịp lễ dù lớn hay nhỏ.

Topics: trends, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts