GearLaunch Blog

July Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Jun 4, 2019 7:40:00 AM

For Vietnamese, click here. 

July is a time for celebration, vacation, and fun. It’s a time of year when many customers want to show their patriotism and those festive red, white, & blue designs are top sellers. This year, don’t just offer Tshirt designs but offer your audience a variety of products so they can celebrate in the way that suits them best. With exciting new products like jewelry and canvas, customers have more options than ever. Soon, you’ll even be able to offer your designs on phone cases, which customers are sure to love!

Summer sales can be difficult, but you can keep your sales sizzling with new exciting designs perfect for zany summer fun, and patriotic celebrations. Check out more inspiration below.

Top Trends for July

Independence day

The 4th of July is an important holiday and one of the biggest summer events. Many people gather for parades, have family BBQ’s, or even participate in fun runs to celebrate the day. Many communities have fun community celebrations, and fireworks can be seen all over the country as night falls. Start marketing your designs now to take advantage of this major holiday.

Product inspiration 

Don’t limit your audience to Tshirts this year. Create patriotic designs for jewelry as well. It’s a wonderful way they can show their patriotism on other patriotic holidays throughout the year. Customers love to have a variety of products to choose from and often want to purchase shirts and jewelry for the whole family.

DogTag_IndependenceDay_Gold

TeeShirt_IndependenceDay_shirt_Female

Marketing inspiration

Create custom content for your social media channels and make sure your audience knows when they need to place their orders to receive them in time for the holiday. Offering a discount for early purchases often encourages customers to act quickly. If you use Pinterest in your marketing efforts, you can create themed boards to show off your products and designs.

World Chocolate Day

Celebrated on July 7th, World Chocolate Day is a fun holiday for chocolate lovers everywhere. With nearly $101 billion spent on chocolate each year, many of your customers will love chocolate inspired designs.

Product inspiration (Mug)

Chocolate lovers LOVE a delicious, steaming mug of hot cocoa. Create a fun design so your customers can show off their love of chocolate. Or encourage them to send one to their favorite chocolate lover.

Mug_WorldChoclateDay_01

Marketing inspiration

Use your imagination and create fun calls-to-action for this zany holiday. It’s fun to be light-hearted in your marketing.

Sample calls-to-action:

Know a chocolate lover? Help them celebrate World Chocolate Day! Order today and receive a discount.

Chocolate lovers unite! Order one for your bestie too and save!

World Emoji Day

World Emoji Day is July 17th, chosen because of the date on the famous calendar emoji. It’s a great day for social media and customers all over are buying emoji designs of their favorite emoji. People hold parties, or events to celebrate this zany day.

Product inspiration 

You know your audience, so make sure to pick their favorite products to market your emoji designs. Pillows, mugs, and Tshirts are often favorites for customers who just have to show off how they feel...emoji style.

Tanktop_Emoji_Female

Marketing inspiration

Get your audience excited ahead of time by reminding them of the upcoming date! Some customers may not even know there’s a designated day to show their favorite emoji. Have fun with your social media and even encourage sales through the 17th. You may find that customers will make a purchase just for fun to celebrate long after the official holiday. Don’t forget to use the hashtag #WorldEmojiDay on your social media channels.

International Day of Friendship

Launched in 2011, the International Day of Friendship recognizes the importance of friendship between individuals, countries, and cultures. The United Nations General Assembly wants to encourage peace efforts and bridge communities. Many communities come together to celebrate diversity on this day.

Product Inspiration 

When you create your design for this summertime event, think about your audience. Some may appreciate a Tshirt to show their support, while others may want a friendship necklace to send to a loved one. The importance of this holiday should be reflected in your design. We think sharing the love with a best friend is a great way to remember the day.

Heart_Necklace_Friendship_Silver

Marketing Inspiration

Knowing your audience and understanding your niche is especially important when it comes to your marketing efforts. It helps you decide what kind of design will resonate and what type of products will sell the best. You can also test out new products and ideas to see if you can increase your revenue stream. You may be pleased and surprised when you focus your marketing efforts on a new product.

Check out more fun July dates your customers are sure to love this year!

Balef_Gearlaunch_Calendar_July (1)

 

Need more summer inspiration? Go here for other ideas to heat up your summer sales!

___

Báo cáo Xu hướng Tháng 7

Tháng 7 là thời gian cho các bữa tiệc, kỳ nghỉ và niềm vui. Đây là thời điểm trong năm nhiều khách hàng sẽ dùng để thể hiện lòng yêu nước của họ. Những thiết kế màu đỏ, trắng và xanh là những sản phẩm bán chạy hàng đầu. Năm nay, bạn không nên chỉ cung cấp cho khách hàng các mẫu thiết kế dành cho áo thun mà hãy mang đến càng nhiều sản phẩm khác nhau càng tốt để họ có thể lựa chọn sản phẩm phù hợp nhất trong mùa lễ hội này. Với các sản phẩm mới thú vị như trang sức và canvas, khách hàng của bạn sẽ có nhiều lựa chọn hơn bao giờ hết. Không lâu nữa bạn thậm chí có thể cung cấp thêm cho khách hàng các mẫu thiết kế trên ốp lưng điện thoại!

Bán hàng vào mùa hè có thể khó khăn hơn, nhưng bạn có thể giữ vững doanh số với các thiết kế mới thú vị cho mùa hè vui nhộn và lễ kỷ niệm lòng yêu nước. Hãy cùng chúng tôi xem thêm các cảm hứng cho tháng 7 dưới đây.

Xu hướng Tháng 7

Ngày độc lập

Ngày 4 tháng 7 là một ngày lễ quan trọng và là một trong những sự kiện lớn nhất mùa hè. Nhiều người sẽ tụ họp cho các lễ diễu hành, tổ chức tiệc BBQ gia đình hoặc thậm chí tham gia các hoạt động vui chơi để ăn mừng ngày độc lập. Các hoạt động náo nhiệt diễn ra ở nhiều nơi và pháo hoa có thể được nhìn thấy trên khắp đất nước khi màn đêm buông xuống. Hãy bắt đầu tiếp thị các mẫu thiết kế của bạn ngay hôm nay để tận dụng ngày lễ lớn này.

Cảm hứng sản phẩm 

Đừng giới hạn đối tượng khách hàng cho các mẫu áo thun của bạn. Bên cạnh đó, đừng quên tạo thiết kế yêu nước cho các sản phẩm trang sức. Đây là một cách tuyệt vời để khách hàng có thể thể hiện lòng yêu nước vào các ngày lễ yêu nước khác trong suốt cả năm. Khách hàng thích có nhiều sản phẩm để lựa chọn và thường muốn mua áo sơ mi và trang sức cho cả gia đình.

DogTag_IndependenceDay_Gold (1)

TeeShirt_IndependenceDay_shirt_Female

Cảm hứng tiếp thị

Tạo nội dung tùy chỉnh cho các kênh truyền thông xã hội và đảm bảo khách hàng của bạn biết khi nào họ cần đặt hàng để kịp nhận cho ngày lễ. Bạn có thể giảm giá cho khách hàng khi họ mua sớm để khuyến khích họ mua hàng một cách nhanh chóng. Nếu bạn sử dụng Pinterest, bạn có thể tạo các bảng theo chủ đề để thể hiện các sản phẩm và thiết kế của mình.

Ngày Lễ Sô Cô La thế giới

Được tổ chức vào ngày 7 tháng 7, Ngày lễ sô cô la thế giới là một ngày lễ vui nhộn dành cho những người yêu thích sô cô la ở khắp mọi nơi. Với gần 101 tỷ đô la chi tiêu cho sô cô la mỗi năm, nhiều khách hàng của bạn sẽ yêu thích các thiết kế lấy cảm hứng từ sô cô la.

Cảm hứng sản phẩm 

Những người yêu thích sô cô la YÊU một cốc ca cao nóng hổi thơm ngon. Hãy tạo các thiết kế thú vị để khách hàng của bạn có thể thể hiện tình yêu của họ với sô cô la. Hoặc khuyến khích họ gửi một món quà cho người yêu sô cô la.

Mug_WorldChoclateDay_01

Cảm hứng tiếp thị

Sử dụng trí tưởng tượng của bạn và tạo ra lời kêu gọi hành động thú vị cho ngày lễ vui nhộn này.

Mẫu kêu gọi hành động:

Know a chocolate lover? Help them celebrate World Chocolate Day! Order today and receive a discount.

Chocolate lovers unite! Order one for your bestie too and save!

Ngày biểu tượng cảm xúc (Emoji)

Ngày Emoji thế giới được tổ chức vào ngày 17 tháng 7 dựa theo lịch emoji nổi tiếng. Đây là ngày tuyệt vời cho truyền thông xã hội và khách hàng khắp nơi sẽ mua các thiết kế với biểu tượng cảm xúc yêu thích của họ. Mọi người sẽ tổ chức tiệc, hoặc các sự kiện để kỷ niệm ngày này.

Cảm hứng sản phẩm 

Bạn biết đối tượng khách hàng của mình, vì vậy hãy đảm bảo bạn chọn đúng các sản phẩm yêu thích của họ để tiếp thị các thiết kế biểu tượng cảm xúc. Gối, cốc và áo phông là sản phẩm thường được yêu thích cho những khách hàng thể hiện cảm xúc theo phong cách emoji.

Tanktop_Emoji_Female

Cảm hứng tiếp thị

Khiến khách hàng của bạn phấn khích bằng cách nhắc nhở họ về ngày lễ trước khi nó diễn ra! Một số khách hàng thậm chí có thể không biết rằng có một ngày được chỉ định để thể hiện biểu tượng cảm xúc yêu thích của họ. Hãy thể hiện sự vui nhộn trên các phương tiện truyền thông và thậm chí khuyến khích khách mua hàng cho đến ngày 17. Bạn có thể thấy rằng khách hàng sẽ mua hàng chỉ để cho vui và thậm chí ăn mừng ngày lễ kéo dài sau khi ngày lễ chính đã kết thúc. Đừng quên sử dụng hashtag #WorldEmojiDay trên các kênh truyền thông xã hội của bạn.

Ngày Lễ Tình Bạn

Được tổ chức vào năm 2011, Ngày lễ tình bạn nhằm ghi nhận tầm quan trọng của tình bạn giữa các cá nhân, quốc gia và nền văn hóa. Đại hội đồng Liên Hợp Quốc muốn khuyến khích các nỗ lực hòa bình và cầu nối các cộng đồng. Nhiều cộng đồng sẽ cùng tập họp lại để ăn mừng sự đa dạng vào ngày này.

Cảm hứng sản phẩm 

Khi bạn tạo thiết kế cho sự kiện mùa hè này, hãy nghĩ về khán giả của bạn. Một số người có thể yêu thích một chiếc áo phông để thể hiện sự ủng hộ của họ, trong khi những người khác có thể muốn một chiếc vòng cổ tình bạn để gửi cho người thân. Tầm quan trọng của ngày lễ này nên được phản ánh trong thiết kế của bạn. Chúng tôi nghĩ rằng chia sẻ yêu thương với người bạn thân nhất là một cách tuyệt vời để ghi nhớ ngày.

Heart_Necklace_Friendship_Silver

Cảm hứng tiếp thị

Biết khách hàng mục tiêu và hiểu niche của bạn là điều đặc biệt quan trọng khi thực hiện những nỗ lực tiếp thị. Điều này giúp bạn quyết định loại thiết kế nào sẽ cộng hưởng và loại sản phẩm nào sẽ bán tốt nhất. Bạn cũng có thể thử nghiệm các sản phẩm và ý tưởng mới để xem liệu bạn có thể tăng doanh thu không. Bạn có thể hài lòng và ngạc nhiên khi bạn tập trung nỗ lực tiếp thị vào một sản phẩm mới.

Hãy cùng xem thêm các ngày lễ vui nhộn yêu thích khác trong tháng 7 của khách hàng!

Balef_Gearlaunch_Calendar_July (1)

World UFO Day - Ngày UFO Thế Giới - 2/7

Independence day - Ngày Độc Lập - 4/7

World Chocolate Day - Ngày Sô Cô La Thế Giới - 7/7

Cheer up the lonely day - Ngày Mang Niềm Vui Cho Người Cô Đơn - 11/7

Give something away day - Ngày Cho Đi - 15/7

World emoji day - Ngày Biểu Tượng Cảm Xúc Emoji - 17/7

Get to know your customers day - Ngày Bạn Biết Đến Khách Hàng - 18/7

Talk in an elevator day - Ngày Nói Chuyện Trong Thang Máy - 26/7

International day of friendship - Ngày Tình Bạn - 30/7

Cần thêm cảm hứng mùa hè? Hãy cùng xem những ý tưởng khác để tăng doanh số mùa hè của bạn!

Topics: trends, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts