GearLaunch Blog

September Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Jul 21, 2020 8:00:00 AM

For Vietnamese, click here.

By the time September rolls around, fall is in full swing. The weather begins to cool and people everywhere start thinking about upcoming holidays. Fall themed designs with warmer colors are popular as customers switch gears from summer to fall. The next few months are especially important for ecommerce and print on demand businesses and is considered the “busy season.”

Labor Day, September 7th

Labor Day is the 5th most popular holiday for online shopping and rakes in over $2 billion a year. Many think of Labor Day as a summer clearance event, but it also kicks off the most popular shopping season of the year. It’s not a holiday to overlook if you are going to grow your store and have a successful holiday season online.  

Product Inspiration

A survey completed by Statista in 2017 showed that 79% of cell phone users report using a case for protection. So if you aren’t selling phone cases, you are missing out! Fun, whimsical designs are especially popular with teenagers and patriotic designs are great for adults! No matter who your target audience is, cell phone cases are an awesome product to sell online.

iPhone11Case - LaborDay

Marketing Inspiration

One of the most important parts of your marketing efforts is being organized and starting early. If you are marketing a product specifically for a one day holiday, you want your customers to receive their item with plenty of time to spare! Check for updates on shipping times before you start your marketing efforts and make adjustments accordingly. Some shipping times are longer this year due to Covid-19, so you may want to begin selling items at least 6 weeks before a holiday if not longer. Remember, it’s important to set expectations for your customers. Receiving an item faster than you tell them will make them happy to return to your store! 

Fall Equinox, September 22nd

Fall officially arrives in the Northern Hemisphere on September 22nd. While only a few celebrate the actual date, it’s a time of year where people embrace the change of seasons and start preparing for winter. Warmer fashions make their way into closets, and customers start looking for ways to stay warm during the upcoming months. 

Product Inspiration

While this fall may have fewer gatherings and sporting events to attend than usual, customers are still ready to snuggle up in a warm, fuzzy blanket. Create designs your customers will love all winter long.

BlanketMockup - AutumnLeaves (1)

Marketing Inspiration

Fall and winter seasons are great for marketing both seasonal designs and holiday designs. Create excitement with a fun email campaign or share some designs on social media. Remember, Pinterest and Instagram are perfect for customers looking for items they love and home decor is one of the most popular topics on Pinterest. Start now to develop a winning strategy for your favorite social media platform. 

National Drink Beer Day, September 28

Have a little fun with zany holidays like National Drink Beer Day! Customers love to have a reason to relax and get together with friends to enjoy a beer. 

Fun fact: Massachusetts has the most beer loving residents in the U.S. followed closely by Missouri, Wisconsin, and Oklahoma! 

Product Inspiration

Did you know ceramic mugs are one of the best selling products for print on demand businesses? They are easy to design for and easy to sell. Customers are always looking for funny new mugs that show off their personality, things they find funny, or their favorite holidays. 

MugMockup - DogBeers

Marketing Inspiration

When you are getting started with paid marketing tactics, be sure to create a budget first. You need to consider how much you want to spend on acquiring new customers. Set limits on Facebook and Instagram ads so your click through rate isn’t costing you too much and make sure you review all of your campaigns so you can make changes and optimize for success. Check out our complete guide for creating a marketing strategy and start winning with your customers online!

Ready for more fun September dates? Try marketing for some of the following days and delight your audience!

(Pro-tip: People go crazy for Talk Like a Pirate Day!)

Monthly Planner 2020 - September

 

 

------------------------------

 

Báo cáo xu hướng tháng 9

Vào thời điểm tháng 9 đang tới, mùa thu đang tràn ngập. Thời tiết bắt đầu mát mẻ và mọi người ở khắp mọi nơi bắt đầu nghĩ về những ngày lễ sắp tới. Thiết kế theo chủ đề mùa thu với màu sắc ấm áp hơn là phổ biến khi khách hàng chuyển đổi xu hướng từ mùa hè sang mùa thu. Vài tháng tới đặc biệt quan trọng đối với thương mại điện tử và in ấn theo yêu cầu của các doanh nghiệp và được coi là mùa bận rộn.

Ngày lao động, ngày 7 tháng 9

Ngày Lao động là ngày lễ phổ biến thứ 5 để mua sắm trực tuyến và kiếm được hơn 2 tỷ đô la mỗi năm. Nhiều người nghĩ Ngày Lao động là một sự kiện giải phóng mặt bằng mùa hè, nhưng nó cũng khởi đầu mùa mua sắm phổ biến nhất trong năm. Nó không phải là một kỳ nghỉ để bỏ qua nếu bạn sẽ phát triển cửa hàng của bạn và có một kỳ nghỉ lễ trực tuyến thành công.

Cảm hứng sản phẩm

Một cuộc khảo sát được Statista hoàn thành vào năm 2017 cho thấy 79% người dùng điện thoại di động báo cáo sử dụng một trường hợp để bảo vệ. Vì vậy, nếu bạn không bán vỏ điện thoại, bạn đang bỏ lỡ! Thiết kế thú vị, hay thay đổi đặc biệt phổ biến với thanh thiếu niên và thiết kế yêu nước là tuyệt vời cho người lớn! Bất kể đối tượng mục tiêu của bạn là ai, vỏ điện thoại di động là một sản phẩm tuyệt vời để bán trực tuyến.


iPhone11Case - LaborDay

 

Cảm hứng tiếp thị

Một trong những phần quan trọng nhất trong nỗ lực tiếp thị của bạn là được tổ chức và bắt đầu sớm. Nếu bạn đang tiếp thị một sản phẩm dành riêng cho kỳ nghỉ một ngày, bạn muốn khách hàng của mình nhận được sản phẩm của họ với nhiều thời gian rảnh rỗi! Kiểm tra cập nhật về thời gian vận chuyển trước khi bạn bắt đầu nỗ lực tiếp thị của mình và điều chỉnh cho phù hợp. Một số thời gian vận chuyển dài hơn trong năm nay do Covid-19, vì vậy bạn có thể muốn bắt đầu bán các mặt hàng ít nhất 6 tuần trước một kỳ nghỉ nếu không lâu hơn. Hãy nhớ rằng, điều quan trọng là đặt kỳ vọng cho khách hàng của bạn. Nhận được một mặt hàng nhanh hơn bạn nói với họ sẽ làm cho họ vui vẻ trở lại cửa hàng của bạn!

Mùa thu Equinox, ngày 22 tháng 9

Mùa thu chính thức đến Bắc bán cầu vào ngày 22 tháng 9. Mặc dù chỉ có một vài người ăn mừng ngày thực tế, nhưng đó là một thời điểm trong năm, nơi mọi người đón nhận sự thay đổi của các mùa và bắt đầu chuẩn bị cho mùa đông. Thời trang ấm hơn  và khách hàng bắt đầu tìm cách giữ ấm trong những tháng tới.

Cảm hứng sản phẩm

 

BlanketMockup - AutumnLeaves (1)

 

Trong khi mùa thu này có thể có ít cuộc tụ họp và các sự kiện thể thao để tham dự hơn bình thường, khách hàng vẫn sẵn sàng rúc vào trong một chiếc chăn mềm mại, ấm áp. Tạo thiết kế mà khách hàng của bạn sẽ yêu thích  mùa đông dài. 

Cảm hứng tiếp thị

Mùa thu và mùa đông là tuyệt vời để tiếp thị cả thiết kế theo mùa và thiết kế kỳ nghỉ. Tạo hứng thú với một chiến dịch email thú vị hoặc chia sẻ một số thiết kế trên phương tiện truyền thông xã hội. Hãy nhớ rằng, Pinterest và Instagram là hoàn hảo cho khách hàng tìm kiếm các mặt hàng họ yêu thích và trang trí nhà là một trong những chủ đề phổ biến nhất trên Pinterest. Bắt đầu ngay bây giờ để phát triển một chiến lược chiến thắng cho nền tảng truyền thông xã hội yêu thích của bạn.

Ngày uống bia quốc gia

Có một niềm vui nhỏ với các ngày lễ zany như Ngày uống bia quốc gia! Khách hàng thích có một lý do để thư giãn và cùng với bạn bè thưởng thức bia.

Sự thật thú vị: Massachusetts có nhiều cư dân yêu bia nhất ở Hoa Kỳ, theo sát là Missouri, Wisconsin và Oklahoma!

Cảm hứng sản phẩm

Bạn có biết cốc gốm là một trong những sản phẩm bán chạy nhất cho các doanh nghiệp theo yêu cầu? Họ rất dễ dàng để thiết kế và dễ bán. Khách hàng luôn tìm kiếm những chiếc cốc mới ngộ nghĩnh thể hiện cá tính, những thứ họ thấy hài hước hoặc những ngày lễ yêu thích của họ.

MugMockup - DogBeers

 

Cảm hứng tiếp thị

Khi bạn bắt đầu với các chiến thuật tiếp thị phải trả tiền, hãy chắc chắn tạo ngân sách trước. Bạn cần xem xét bạn muốn chi bao nhiêu cho việc có được khách hàng mới. Đặt giới hạn cho quảng cáo trên Facebook và Instagram để tỷ lệ nhấp của bạn không phải là quá tốn kém và đảm bảo bạn xem lại tất cả các chiến dịch của mình để bạn có thể thay đổi và tối ưu hóa để thành công. Kiểm tra hướng dẫn đầy đủ của chúng tôi để tạo chiến lược tiếp thị và bắt đầu chiến thắng với khách hàng trực tuyến!

Sẵn sàng cho những ngày tháng 9 vui vẻ hơn? Hãy thử tiếp thị cho một số ngày tiếp theo và làm hài lòng khán giả của bạn! (Pro-tip: Mọi người phát điên vì Talk Like a Pirate Day!)

 

Monthly Planner 2020 - SeptemberLịch ngày:

Chủ nhật ngày 6 tháng 9: Quốc gia đọc sách một ngày 

Thứ Hai, ngày 7 tháng 9: Ngày Lao động

Thứ năm, ngày 10 tháng 9: Ngày phòng chống tự tử thế giới

Chủ nhật ngày 13 tháng 9: Ngày ông bà

Thứ tư 16 tháng 9: Ngày quốc khánh Mexico

Thứ bảy ngày 19 tháng 9: Talk Like a Pirate Day

Chủ nhật ngày 20 tháng 9: Ngày đánh giá cao vợ

Thứ ba ngày 22 tháng 9: Mùa thu Equinox

Thứ Sáu, ngày 25 tháng 9: Ngày con gái quốc dân

Thứ Bảy ngày 26 tháng 9: Ngày Gia đình Quốc gia

Thứ Hai ngày 28 tháng 9: Ngày uống bia quốc gia

Topics: Print-on-Demand, trends, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts