GearLaunch Blog

What you need to know to start selling drinkware online

Posted by Stacey Bishop on Nov 12, 2019 8:00:00 AM

For Vietnamese, click here.

2019 has been a huge year for GearLaunch. We have announced tons of exciting new products and launched EU fulfillment! We also recently launched more products in a hugely popular category for online sales...Drinkware! 

In the past, we’ve limited drinkware products to coffee mugs, but we are now expanding to other types of drinkware to give sellers more opportunities than ever before! Our new drinkware products are 15oz and 30oz travel tumblers and stainless steel wine glasses! With the right audience, expanding with new products is a win-win for many ecommerce businesses.

What you need to know 

Selling new products in your store is one way to increase your overall revenue. New products give you more ways to upsell to customers and encourage them to increase their basket size. On checkout, you may want to test your new products by suggesting customers add a related item to their basket. 

Stainless Steel Wine Glasses

Your customers will love sipping their favorite beverage from one of these glasses.  

 • Stainless Steel cup with BPA Free Lid
 • It keeps liquids cold for up to 9 hours or hot for 3! 
 • 12 oz cup
 • Hand washing recommended

Your target audiences might include:

 • Moms of all ages
 • Bachelorettes & Maid of Honor
 • Ladies planning a girl get together

They are also a fun item to promote in the summer for backyard bbq’s or picnics in the park! The better you know your audience, the more ideas you’ll come up with to sell this fantastic new product! 

WineGlass_mockup

Design Ideas:

Many customers absolutely love quotes or funny sayings to display on their drinkware. Typography designs have become hugely popular over the last few years and you’ll find design ideas on everything from wine glasses to coffee mugs. Personalization is also a popular idea for wine glasses. Consider designing for a specific event such as a bachelorette party or girls’ night in. You can find royalty-free resources online to help you get started. 

 

 

15 oz Travel Tumbler

Travel Tumblers are perfect for customers staying hydrated or taking coffee to go! 

What you need to know:  

 • Sturdy stainless steel with a white enamel finish
 • Holds 15 oz of liquid
 • Measures 7.75 inches tall and 2.75 inches in diameter
 • Fits standard cup holders
 • Spill-proof, screw-on cap with tab
 • Lined in insulating plastic

Travel_Tumbler

 

Design ideas:

Many customers take their travel mugs back and forth to work every day and it’s a common item to misplace or mix up with someone else. Creating a design that allows customers to print their name on their mug is perfect! It’s a personal touch customers absolutely love. 

 

 

 

30 oz Travel Tumbler

For customers who need a little extra hydration or caffeine, our 30 oz. travel tumbler is perfect!

What you need to know:  

 • Comes with a snap-on acrylic lid
 • Holds 30 oz of liquid
 • Fits standard cup holders
 • Double insulated to keep your drink hot or coldInsulated_Tumbler

Design Ideas:

If your audience includes moms on the go, a funny mom quote is perfect! They want to enjoy their coffee and have a laugh about being a busy mom. Or maybe your audience is full of animal lovers. Consider a fun design or saying to show off their love of their furbabies at home. 

 

 

Marketing tips & ideas

Introducing new products to your existing customers is an exciting reason to reach out to your audience out of the blue. Consider an email marketing campaign and encourage customers to order a hot new product at a discount for a limited time. It creates excitement and urgency when you set a time limitation on your discount. 

Social media is another fantastic way to create hype around a new product. Highlight your new product in a fun way or reach out to an influencer and partner up! While it may feel like spam to you, your audience will need to be reminded repeatedly that you offer new products with new designs in your store. Don’t be afraid to repeat your messaging across all your platforms. 

Sample calls-to-action

Wine glasses are here! Order today and get [%] off!

New! Travel Tumblers are now available! Get your order in today!

Exciting announcement! You can now order your favorite design on a stainless steel wine glass!

We hope you love all the new products available in your GearLaunch store. There’s no time like the present to get started making money online! 


-----

Những gì bạn cần biết khi bắt đầu bán phẩm đựng đồ uống trực tuyến

Năm 2019 là một năm đáng nhớ đối với GearLaunch. Chúng tôi đã tung ra rất nhiều sản phẩm mới thú vị và ra mắt tính năng mới - EU Fulfillment! Và gần đây, GearLaunch đã đưa đến thêm rất nhiều sản phẩm cực kỳ dễ bán trực tuyến…...và đó chính là sản phẩm đựng đồ uống.

Thời gian trước đây, danh mục sản phẩm đựng đồ uống của GearLaunch chỉ giới hạn ở cốc uống cà phê, tuy nhiên giờ đây chúng tôi đã mở rộng sang rất nhiều loại sản phẩm khác để đem lại cho Sellers nhiều cơ hội tiềm năng hơn bao giờ hết! Hiện tại những sản phẩm mới được tung ra bao gồm bình giữ nhiệt du lịch 15oz, 30oz và tất nhiên không thể thiếu cốc uống bằng thép không gỉ (loại cốc dựa theo hình dáng ly uống rượu vang - wine glasses)! Với đúng đối tượng khách hàng tiềm năng, việc mở rộng các sản phẩm mới sẽ đem lại lợi ích cho rất nhiều doanh nghiệp thương mại điện tử.

Những gì bạn cần biết

Bán các sản phẩm mới trong cửa hàng của bạn là một trong những cách để tăng doanh thu tổng thể. Các sản phẩm mới này sẽ gia tăng khả năng upsell và khuyến khích khách hàng mua sắm nhiều hơn. Bạn có thể thử các sản phẩm mới của mình bằng cách đưa ra đề nghị cho khách hàng thêm một mặt hàng khác với thiết kế tương tự vào giỏ hàng của họ khi thanh toán.

Cốc uống bằng thép không gỉ

Khách hàng của bạn sẽ rất thích nhấm nháp đồ uống yêu thích của họ từ chiếc ly này.

 • Thép không gỉ với nắp nhựa không chứa BPA
 • Giữ lạnh tới 9 giờ và giữ nóng tới 3 giờ.
 • Dung tích 12oz
 • Nên chùi rửa bằng tay. 

Khách hàng mục tiêu có thể là:

 • Các bà mẹ ở mọi lứa tuổi 
 • BPhù dâu và phù rể 
 • Các cô gái đang lên kế hoạch du lịch cùng nhau. 

Đây cũng là một sản phẩm thú vị để quảng bá vào mùa hè cho những buổi nướng thịt trong sân nhà hoặc dã ngoại trong công viên! Bạn càng hiểu rõ đối tượng khách WineGlass_mockuphàng của mình, bạn càng có nhiều ý tưởng để bán sản phẩm mới tuyệt vời này!

Ý tưởng thiết kế:

Rất nhiều khách hàng yêu thích các câu trích dẫn hoặc những câu nói hài hước được in trên ly, cốc của họ. Bên cạnh đó, thiết kế nghệ thuật chữ đã trở nên cực kỳ phổ biến trong vài năm qua và bạn sẽ thấy rằng bạn có thể áp dụng thiết kế lên tất cả mọi thứ, từ cốc uống rượu đến cốc cà phê. Cá nhân hóa cũng là một ý tưởng phổ biến cho sản phẩm này. Hãy sân nhắc các thiết kế dành riêng cho một sự kiện cụ thể nào đó như tiệc độc thân hoặc đêm dành riêng cho các cô gái. Bạn hoàn toàn có thể tìm thấy các tài nguyên thiết kế miễn phí ở đây để giúp bạn bắt đầu. 

Bình giữ nhiệt 15 oz

Bình giữ nhiệt là sản phẩm hoàn hảo để giúp cho khách hàng uống đủ nước hàng ngày hoặc mua một ly cà phê cho ngày làm việc mới!. 

Đây là những gì bạn cần biết 

 • Thép không gỉ phủ men trắng. 
 • Dung tích 15oz
 • Cao 7.7 inches và đường kính 2.75 inches
 • Vừa khít với các loại đế giữ cốc tiêu chuẩn. 
 • Chống tràn, nắp vặn với nút bật. 
 • Nhựa cách điện 

 

Ý tưởng thiết kế

Travel_Tumbler

Rất nhiều khách hàng mang theo bình/ly giữ nhiệt của họ đi làm hàng ngày và nó rất dễ bị đặt nhầm chỗ hoặc bị nhầm sang của người khác. Do đó đưa ra một thiết kế cho phép khách hàng in tên của họ lên, đem đến một điểm nhấn cá nhân là một cách tuyệt vời để bán sản phẩm này. 

 

 

 

Bình giữ nhiệt 30 oz

Đối với những khách hàng cần rất nhiều nước hoặc cafein cho một ngày thì sao, bình giữ nhiệt 30 của chúng tôi là sự lựa chọn hoàn hảo!

Đây là những gì bạn cần biết

 • Đi kèm nắp bản lề. 
 • Dung tích 30oz
 • Vừa khít với các loại đế giữ cốc tiêu chuẩn. 
 • Bình 2 lớp để giữ nhiệt tối đa

 

Ý tưởng thiết kế 

Insulated_Tumbler

Nếu khách hàng mục tiêu của bạn bao gồm các bà mẹ thì những câu trích dẫn hài hước về các bà mẹ là lựa chọn hoàn hảo cho thiết kế của bạn. Họ sẽ muốn vừa thưởng thức cà phê và vừa cười lớn khi đọc thấy câu trích dẫn về việc trở thành một người mẹ bận rộn. Hoặc nếu khách hàng của bạn là hội yêu động vật. Hãy cân nhắc các thiết kế thú vị thể hiện tình yêu của họ với  thú cưng đáng yêu ở nhà. 

 

 

 

 

 

Ý tưởng tiếp thị

Giới thiệu sản phẩm mới cho khách hàng hiện tại của bạn là một cách thú vị để duy trì tương tác với khách hàng. Bạn có thể cân nhắc chạy một chiến dịch tiếp thị qua email và khuyến khích khách hàng đặt mua những sản phẩm mới nóng hổi với mã giảm giá chỉ giới hạn trong một khoảng thời gian nhất định. Nó sẽ tạo ra sự phấn khích và tính cấp bách cho khách hàng khi bạn đặt một giới hạn thời gian cho chương trình giảm giá của mình. 

Phương tiện truyền thông xã hội là một cách tuyệt vời khác để tạo ra sự phát cuồng xung quanh một sản phẩm mới. Làm nổi bật sản phẩm mới của bạn bằng những cách thú vị hoặc hợp tác với các Influencer! Mặc dù bạn có thể cảm thấy cách này giống như đang spam khách hàng, nhưng bạn cần phải nhắn gửi lặp lại nhiều lần tới khách hàng của bạn rằng bạn đang cung cấp một sản phẩm mới với các thiết kế mới trong cửa hàng. Đừng ngại ngần lặp lại thông điệp của bản trên các cả các nền tảng truyền thông xã hội. 

Một số tựa đề tiếp thị tham khảo 

Wine glasses are here! Order today and get [%] off!

Cốc uống rượu đang ở đây! Đặt hàng ngay hôm nay và nhận [%] giảm giá!

New! Travel Tumblers are now available! Get your order in today!

Tin mới nhận! Bình giữ nhiệt hiện đã có sẵn ở cửa hàng! Hãy đặt hàng ngay trong ngày hôm nay nhé! 

Exciting announcement! You can now order your favorite design on a stainless steel wine glass!

Thông báo nóng hổi! Bây giờ bạn có thể đặt mua thiết kế yêu thích của bạn trên một ly uống nước thép không gỉ!

Chúng tôi hy vọng bạn thích tất cả các sản phẩm mới có sẵn trong cửa hàng GearLaunch hiện tại. Không còn thời điểm nào thích hợp hơn để bắt đầu bước vào con đường MMO như lúc này đâu nhé! Bạn còn chần chờ gì nữa? 
Topics: Products

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

 • Ecommerce News
 • Marketing Strategy
 • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts