GearLaunch Blog

November Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Sep 23, 2020 9:00:00 AM

For Vietnamese, click here. 

The main focus for most marketers during the month of November and the last part of October is typically Thanksgiving Day, Black Friday, and Cyber Monday. If you need inspiration, you can read our Ultimate Guide to Ecommerce Holiday Marketing or check out our Guide to Thanksgiving marketing.

If you are looking for new or different ideas for the month of November, then read on!

National Author’s Day - November 1st

Give a shout out to authors everywhere with fun, writer inspired products. Every writer needs a good coffee mug or a T-shirt declaring their love of words. November is also National Novel Writing Month and many authors spend the month tucked away typing furiously to write their next great novel! 

Design ideas:

 • Typewriters
 • Quills
 • Stacks of books
 • Fun writing related sayings
 • Book quotes

Writer Mug

Once you have the perfect design ready to go, it’s just a matter of getting the word out on social media. Pinterest and Instagram are good opportunities for print on demand businesses looking for new ways to market their products. 

All month long - No Shave November

Men everywhere love the excuse to spend a month skipping shaving in the morning. No Shave November was created in 2009 as a way to raise awareness and donations to various charities supporting research into illnesses such as prostate, testicular, and colorectal cancer among others. 

NoShaveNovember - Tee

People worldwide want to show their support for a variety of charities and causes throughout the year. A few other important causes highlighted during the month of November includes:

 • National Diabetes Month
 • National Epilepsy Awareness Month
 • National Alzheimer’s Disease Month
 • COPD Awareness Month

When you create your messaging and CTA’s around cause based designs, remember to center your messaging around showing support for a cause your audience is passionate about. If your customers are hosting a fundraising event, they may want or need several items for other supporters joining their cause.

As you are considering your marketing efforts, products, and designs for November, remember to try out some of our newest products, puzzles, and lawn signs and add them to your store. 

Check out a few other holidays your customers may enjoy! 

Monthly Planner 2020 - November-----

 Báo cáo xu hướng Tháng Mười Một

Trọng tâm chính mà các marketers quan tâm vào cuối tháng Mười trải dài đến tháng Mười Một là Halloween, Thanksgiving Day, Black Friday, và Cyber Monday. Nếu bạn cần tìm thêm nguồn cảm hứng, bạn có thể đọc thêm bài Ultimate Guide to Ecommerce Holiday Marketing, hoặc xem hướng dẫn về Thanksgiving marketing.

Còn nếu bạn đang muốn tìm thêm những ý tưởng mới cho tháng Mười Một, thì hãy đọc tiếp nào!

Ngày Lễ của Các Nhà Văn - Ngày 1 tháng 11

Hãy vinh danh các nhà văn ở mọi nơi bằng những sản phẩm vui nhộn được lấy cảm hứng từ họ. Nhà văn nào cũng cần một chiếc cốc cà phê hay một chiếc áo thun có thể tuyên bố sự đam mê của họ với con chữ. Tháng Mười Một cũng là tháng của văn học. Nhiều nhà văn đã dành cả tháng đánh máy điên cuồng để cho ra mắt quyển tiểu thuyết tuyệt vời tiếp theo.

Ý tưởng thiết kế:

 • Typewriters (Máy đánh chữ)
 • Quills (Bút lông vũ)
 • Stacks of books (Các chồng sách)
 • Fun writing related sayings (Những câu văn hay và vui nhộn)
 • Book quotes (Trích dẫn của sách)

Writer Mug

Một khi bạn đã có một thiết kế hoàn hảo, chỉ cần quảng bá trên mạng xã hội là xong. Pinterest và Instagram là công cụ tốt cho các doanh nghiệp Print on Demand đang tìm kiếm cách marketing mới cho sản phẩm của họ.

Cả tháng không cạo râu

Đàn ông ở Mỹ và Châu Âu thích lấy tháng này làm cớ để không phải cạo râu vào mỗi buổi sáng. Tháng Mười Một Không Cạo Râu được thành lập vào năm 2009 như là một cách để tuyên truyền và kêu gọi quyên góp cho các tổ chức từ thiện nghiên cứu về bệnh ung thư tuyến tiền liệt, tinh hoàn, và đại trực tràng cùng các bệnh tương tự khác.

NoShaveNovember - Tee

Mọi người trên khắp thế giới luôn muốn thể hiện sự ủng hộ của họ đối với các quỹ từ thiện. Một số bệnh quan trọng khác cũng sử dụng để tuyên truyền nâng cao nhận thức trong tháng Mười Một là:

 • National Diabetes Month (Bệnh tiểu đường)
 • National Epilepsy Awareness Month (Bệnh động kinh)
 • National Alzheimer’s Disease Month (Bệnh Alzheimer's)
 • COPD Awareness Month (Bệnh phổi tắc nghẽn mãn tính)

Khi bạn thiết kế và tạo thông điệp cũng như CTA dựa trên các chứng bệnh, hãy tập trung thông điệp của bạn xung quanh việc thể hiện sự ủng hộ, hỗ trợ để tuyên truyền nâng cao nhận thức về nó một cách tích cực. Nếu khách hàng của bạn đang tổ chức một sự kiện gây quỹ, họ có thể cần một số sản phẩm như áo, cốc, poster cho người tham gia.

Khi bạn đang cân nhắc chiến lược marketing, sản phẩm và thiết kế của mình cho tháng Mười Một, hãy nhớ thử một số sản phẩm mới nhất như puzzles và lawn signs của GearLaunch nhé! 

 Hãy xem xét một vài ngày lễ khác mà khách hàng của bạn có thể tận hưởng nhé!

 

Monthly Planner 2020 - November

Những ngày lễ trong tháng Mười Một

Sunday, November 1 - National Author’s Day (Ngày lễ của Các Nhà Văn)

November 4 - National Candy Day (Ngày lễ Bánh Kẹo) 

November 6 - National Nachos Day (Ngày lễ Nachos)

November 11 - National Veterans Day (Ngày lễ của Cựu Chiến Binh)

November 13 - World Kindness Day (Ngày lễ Tử Tế)

November 17 - National Take a Hike Day (Ngày lễ Leo Núi)

November 20 - National Child’s Day (Ngày lễ Trẻ Em)

November 23 - National Espresso Day (Ngày lễ Espresso)

November 26 - Thanksgiving Day (Ngày lể Tạ Ơn)

November 27 - Black Friday (Thứ 6 Đen)

November 30 - Cyber Monday

 

Topics: trends

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

 • Ecommerce News
 • Marketing Strategy
 • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts