GearLaunch Blog

July Trends Report

Posted by Stacey Bishop on May 26, 2020 8:00:00 AM

For Vietnamese, click here

By July, summer is in full swing! The weather is warm. People are outdoors and it’s summer break for kids everywhere. While temperatures may be sizzling, you may be worried about your sales withering. Don’t worry! We have some holiday inspiration for your awesome print on demand business to keep your sales going strong all summer long!

July 4th: Independence Day

The 4th of July is the biggest holiday of the summer. Americans everywhere will celebrate by having a few family members or friends come together for a backyard BBQ. Most years, people will gather for parades and fireworks.

Product Inspiration

PatrioticMug

While patriotic themed products are perfect all summer long, many customers will start displaying their love of country starting with flag day, which falls on June 14th in 2020. Don’t be afraid to try out your designs on multiple products. Customers may visit your shop initially looking for a mug but walk away with other products as well when you use upselling and cross-selling tactics. 

Marketing Inspiration

When you are creating your email campaigns, it’s worth your time to put extra effort into your email subject lines. Most email platforms allow for A/B testing and will help you fine tune which subject lines work best for your audience. One subject line strategy is based on the concept of social proof. Here are a few sample Social Proof Headline templates you may consider:

 • Join [impressive number] of Your Friends that [take desired action]
 • A Simple Way to [desired result] That Works for [desired group/person]
 • [desired result] This [holiday]

It’s important to consider your audience before completing a template style headline. It’s also important not to over exaggerate or over promise in your headline. 

For example: Dress to Impress This July 4th! 

July 10th: National Pina Colada Day

People love to celebrate their favorite things and fun holidays are a wonderful opportunity to appeal to your customer’s sense of fun! While the summer may be slow and lazy, it’s the perfect  time to market fun, whimsical products and market them on relatable holidays. A pineapple towel for National Pina Colada Day? Yes, please.

Product Inspiration

While 2020 poses a whole new set of challenges for marketers, it also gives you lots of leeway for creativity! Some product design ideas hot in 2020 include:

 • Pineapples
 • Favorite cocktails
 • Beach themes
 • Summer fruit
 • Family reunions

Start thinking outside the box and try out some new designs for your summer campaigns!

Pineapple Towel

Marketing Inspiration

Since shipping times and fulfillment are still slower than usual with Covid-19 restrictions varying across the world, it’s important to communicate to these slower times to your customers. They’ll be less likely to be frustrated with your service if they know ahead of time that it may take longer to receive their products. It’s also more important than ever to market your products well in advance of upcoming holidays. 

July 31: National Avocado Day

Archaeologists believe that avocados have been around since about 8000 BC! This silly holiday was established in 2017 as a way to increase awareness around sustainable agriculture and healthy eating. Avocado consumption quadrupled in the US between 2000 and 2015. Now, avocado fanatics have a day to call their own! Fun and silly avocado memes and designs are everywhere online.

Product Inspiration

HolyGuacamole Tee

Help your customers show their love and appreciation for all things avocado! Brainstorm funny ideas by checking out Pinterest or Google, then start designing! Remember to keep copyright and trademark guidelines in mind, then have fun! You’d be surprised by how many avocado themed items are on the market! 

Marketing Inspiration

When it comes to marketing highly niched products, consider targeting a smaller segment of your audience. Or adjust your design to incorporate your main niche. If you are running ads on social media, be sure to check your audiences and set them up to target the right people. You can also retarget customers who are searching for “avocado t-shirts” or other related keywords.

No matter how challenging marketing is during the summer months, there is plenty of opportunity for the smart and savvy marketer. It may require some trial and error, but with the right designs and the right products, you are sure to find success with your online business. Check out a few more whimsical holidays below for your summer campaigns. 

Monthly Planner 2020 - July

Haven’t set up an ecommerce business yet? Let us help! You can get started with GearLaunch in minutes!

 

-----------------------

 

Báo cáo xu hướng tháng 7

Đến tháng 7, mùa hè đang tràn ngập! Thời tiết ấm áp. Mọi người ở ngoài trời và  kỳ nghỉ hè cho trẻ em bắt đầu. Trong khi nhiệt độ có thể nóng lên, bạn có thể lo lắng về doanh số của mình bị héo.  lo lắng! Chúng tôi có một số cảm hứng cho kỳ nghỉ giúp cho việc kinh doanh sản phẩm in ấn để giữ cho doanh số của bạn tăng mạnh suốt mùa hè dài!

Ngày 4 tháng 7: Ngày quốc khánh

Ngày 4 tháng 7 là ngày lễ lớn nhất của mùa hè. Người Mỹ ở khắp mọi nơi sẽ ăn mừng bằng cách có một vài thành viên gia đình hoặc bạn bè đến với nhau để ăn BBQ ở sân sau. Hầu hết các năm, mọi người sẽ tập trung cho các cuộc diễu hành và bắn pháo hoa.

Cảm hứng sản phẩm

PatrioticMug

Trong khi các sản phẩm theo chủ đề yêu nước sẽ là hoàn hảo cho suốt cả mùa hè, nhiều khách hàng sẽ bắt đầu thể hiện tình yêu đất nước của họ bắt đầu từ ngày chào cờ, rơi vào ngày 14 tháng 6 năm 2020.  Đừng sợ thử các thiết kế của bạn trên nhiều sản phẩm. Khách hàng có thể ghé thăm cửa hàng của bạn ban đầu để tìm một chiếc cốc nhưng cũng sẽ rời khỏi  với các sản phẩm khác khi bạn sử dụng chiến thuật bán hàng và bán chéo.

Cảm hứng tiếp thị

Khi bạn đang tạo các chiến dịch email của mình, nó đáng để bạn dành thời gian để nỗ lực thêm vào dòng tiêu đề email của bạn. Hầu hết các nền tảng email cho phép thử nghiệm A / B và sẽ giúp bạn tinh chỉnh dòng chủ đề nào hoạt động tốt nhất cho đối tượng của bạn. Chiến lược một dòng chủ đề dựa trên khái niệm bằng chứng xã hội. Dưới đây là một vài mẫu Tiêu đề Bằng chứng Xã hội mà bạn có thể xem xét:

 • Tham gia [số ấn tượng] của Bạn bè của bạn [thực hiện hành động mong muốn]
 • Cách đơn giản để [kết quả mong muốn] Hoạt động cho [nhóm / người mong muốn]
 • [kết quả mong muốn] trong [kỳ nghỉ]

Điều quan trọng là phải xem xét đối tượng của bạn trước khi hoàn thành một tiêu đề kiểu mẫu. Nó cũng quan trọng không quá phóng đại hoặc quá lời hứa trong tiêu đề của bạn.

Ví dụ: Ăn mặc để gây ấn tượng vào ngày 4 tháng 7 này!

Ngày 10 tháng 7: Ngày quốc gia Pina Colada

Mọi người thích ăn mừng những điều yêu thích của họ và những ngày nghỉ vui vẻ là một cơ hội tuyệt vời để thu hút cảm giác vui vẻ của khách hàng của bạn! Mặc dù mùa hè có thể chậm và lười biếng, nhưng đó là thời điểm hoàn hảo để tiếp thị các sản phẩm vui nhộn, hay thay đổi và tiếp thị chúng vào các ngày lễ. Một chiếc khăn dứa cho ngày quốc gia Pina Colada? Vâng, làm ơn.

Cảm hứng sản phẩm

Pineapple Towel

Trong khi năm 2020 đặt ra một loạt thách thức mới cho các nhà tiếp thị, nó cũng mang lại cho bạn rất nhiều thời gian để sáng tạo! Một số ý tưởng thiết kế sản phẩm hot trong năm 2020 bao gồm:

 • Dứa
 • Cocktail yêu thích
 • Chủ đề bãi biển
 • Trái cây mùa hè
 • Đoàn tụ gia đình

 

Bắt đầu suy nghĩ  sáng tạo và thử một số thiết kế mới cho các chiến dịch mùa hè của bạn!

Cảm hứng tiếp thị

Vì thời gian vận chuyển và sản xuất  chậm hơn bình thường với các  hạn chế khác của Covid-19 trên toàn thế giới, điều quan trọng là phải thông báo về sự chậm trễ cho khách hàng của bạn. Họ sẽ ít có khả năng thất vọng với dịch vụ của bạn nếu họ biết trước rằng có thể mất nhiều thời gian hơn để nhận sản phẩm của họ. Nó cũng quan trọng hơn bao giờ hết để tiếp thị sản phẩm của bạn tốt trước các ngày lễ sắp tới.

Ngày 31 tháng 7: Ngày bơ quốc gia

Các nhà khảo cổ tin rằng bơ đã có từ khoảng 8000 trước Công nguyên! Kỳ nghỉ ngớ ngẩn này được thành lập vào năm 2017 như một cách để tăng nhận thức về nông nghiệp bền vững và ăn uống lành mạnh. Tiêu thụ bơ tăng gấp bốn lần ở Mỹ từ năm 2000 đến năm 2015. Bây giờ, những người cuồng bơ có một ngày để gọi riêng của họ! Memes và thiết kế bơ vui vẻ và ngớ ngẩn có ở khắp mọi nơi trực tuyến.

Cảm hứng sản phẩm

HolyGuacamole Tee

 

Giúp khách hàng của bạn thể hiện tình yêu và sự đánh giá cao của họ đối với tất cả những thứ bơ! Động não những ý tưởng hài hước bằng cách xem Pinterest hoặc Google, sau đó bắt đầu thiết kế! Hãy nhớ giữ nguyên tắc bản quyền và thương hiệu, sau đó  thiết kế! Bạn có thể ngạc nhiên bởi có bao nhiêu mặt hàng theo chủ đề bơ trên thị trường!

Cảm hứng tiếp thị

Khi nói đến tiếp thị các sản phẩm nghách đặc trưng, hãy xem xét nhắm mục tiêu đến một phân khúc nhỏ hơn đối tượng của bạn. Hoặc điều chỉnh thiết kế của bạn để kết hợp nghách chính của bạn. Nếu bạn đang chạy quảng cáo trên phương tiện truyền thông xã hội, hãy chắc chắn kiểm tra đối tượng của bạn và thiết lập chúng để nhắm mục tiêu đúng người. Bạn cũng có thể nhắm mục tiêu lại những khách hàng đang tìm kiếm áo phông bơ bơ hay các từ khóa liên quan khác.

Cho dù tiếp thị có khó khăn như thế nào trong những tháng mùa hè, có rất nhiều cơ hội cho nhà tiếp thị thông minh và hiểu biết. Nó có thể yêu cầu một số thử nghiệm và lỗi, nhưng với thiết kế phù hợp và sản phẩm phù hợp, bạn chắc chắn sẽ tìm thấy thành công với doanh nghiệp trực tuyến của mình. Kiểm tra một vài ngày lễ hay thay đổi dưới đây cho các chiến dịch mùa hè của bạn.

 

Monthly Planner 2020 - July

Lịch ngày:

Ngày 4 tháng 7: Ngày quốc khánh

Ngày 8 tháng 7: Ngày trò chơi điện tử quốc gia

Ngày 10 tháng 7: Ngày quốc gia Pina Colada

Ngày 11 tháng 7: Ngày Slurpee miễn phí quốc gia

Ngày 13 tháng 7: Ngày Amazon Prime

Ngày 14 tháng 7: Ngày Bastille

Ngày 15 tháng 7: Ngày thuế

Ngày 17 tháng 7: Ngày thế giới biểu tượng cảm xúc

Ngày tiên phong 24 tháng 7

30 tháng 7: Ngày quốc tế hữu nghị

Ngày 31 tháng 7: Ngày bơ quốc gia

 

Topics: Products, trends, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

 • Ecommerce News
 • Marketing Strategy
 • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts