GearLaunch Blog

January Trends Report: Hot Design Trends for the New Year

Posted by Stacey Bishop on Nov 26, 2019 8:15:00 AM

For Vietnamese, click here. 

It’s easy to get caught up in holiday marketing and forget all about January. While ecommerce sales typically taper off after the big holiday season, it doesn’t have to be the death of your online business. With a little research and the right marketing, January can still be a time to shine online. 

Successful ecommerce businesses will have email marketing ready, social media strategy in place, and ads ready to go. But what about designs? Your designs are what help you stand out online and in your niche. Here are the top 6 design trends that will be big in 2020.

Hot Design Trends for 2020

1. Personalization

The personalization feature was a huge success when we launched it earlier this year and it’s a trend that will continue to gain in popularity in 2020. Customers love finding products they can customize and truly make their own. Whether it’s a coffee mug or a Tshirt, customers simply love standing out and showing off their style. 

15oz_White_Mug_lifestyle_01 (1) 

2. Retro Inspired

Oldies are still goodies! Anything retro is still hugely popular in ecommerce. Your customers may not be old enough to remember the 80’s or 90’s, but they absolutely feel the influence of that era’s music, entertainment, and bold trends. Try out some fun fonts and boldly expressive color combinations to capture the essence of the era in your design.

Bella+++Canvas+Unisex+Tank

3. Geometric Shapes

Geometry may not have been your favorite topic in school, but it’s a powerful trend that isn’t going anywhere in 2020. Geometric shapes in your designs tend to give them a more modern appeal and is popular among many Millennials. Try out geometric animal designs, fruit, plants, or just go abstract! Knowing your audience will help you come up with the perfect geometric design. 

Geometric

4. Play on pop culture

Designs that somehow reference popular pop culture are all the rave. Whether your design is a reference to an old TV show or a new fan favorite, customers absolutely love products with this type of design. Friends references, Stranger Things, Game of Thrones or even a Star Wars-inspired design is sure to be a big hit. Make sure to either use royalty-free images, design your own, or hire a designer to avoid copyright infringement.

GameOfBones_Tshirts 

5. Bold colors

Bold colors that stand out will continue to be a big trend in 2020. Customers love to make a statement and what better way than a design that pops. Electric bright blue and living coral were huge colors in 2019 and we see this trend continuing well into 2020. Other bold popular colors sure to make a splash in 2020 are sunset oranges and yellows, olive greens, and electric citrus tones.

BoldColor

6. Election merch

2020 will be a huge year for election campaign merch. Everything from serious campaign slogans, to funny political designs, are going to be huge sellers. These designs will be popular on every type of product which gives sellers a huge opportunity to increase their product offering. Campaign designs will be popular on everything from cell phone cases to socks, to every available drinkware. 

13Inch_tote_lifestyle_mockup

Before you start designing with these trends in mind, do some research and determine which ones will resonate with your audience. If your audience is younger, the retro trends and neon colors may be more popular than an election merch design. It’s also important to consider your niche. The more highly niched your store is, the more research you need to do to make certain your 2020 designs will sell like hotcakes. 

Check out some fun and zany holidays you can incorporate into your marketing in January!

Balef_Gearlaunch_Calendar_January-01-01

 

Good luck! 2020 is going to be a big year for ecommerce and we can’t wait to help you succeed!

-------------

 

Báo cáo xu hướng tháng 1: Xu hướng thiết kế hot cho năm mới

Nó dễ dàng bị cuốn vào tiếp thị kỳ nghỉ và quên tất cả về tháng một. Mặc dù doanh số thương mại điện tử thường giảm dần sau kỳ nghỉ lễ lớn, nhưng nó không phải là cái chết của doanh nghiệp trực tuyến của bạn. Với một ít nghiên cứu và tiếp thị đúng đắn, tháng 1 vẫn có thể là thời điểm để tỏa sáng trực tuyến.

Các doanh nghiệp thương mại điện tử thành công sẽ sẵn sàng tiếp thị qua email, chiến lược truyền thông xã hội và quảng cáo sẵn sàng hoạt động. Nhưng những gì về thiết kế? Thiết kế của bạn là những gì giúp bạn nổi bật trực tuyến và trong thị trường ngách của bạn. Dưới đây là 6 xu hướng thiết kế hàng đầu sẽ lớn trong năm 2020.

Xu hướng thiết kế hot cho năm 2020

1. Cá nhân hóa  

Tính năng cá nhân hóa là một thành công lớn khi chúng tôi ra mắt vào đầu năm nay và nó là một xu hướng sẽ tiếp tục phổ biến vào năm 2020. Khách hàng thích tìm kiếm các sản phẩm họ có thể tùy chỉnh và thực sự làm cho riêng mình. Cho dù đó là một cốc cà phê hay áo thun, khách hàng chỉ đơn giản là thích sự nổi bật và thể hiện phong cách của họ.

15oz_White_Mug_lifestyle_01 (1)

2. Lấy cảm hứng từ retro

Oldies vẫn là goodies (Xưa mà vẫn hay)! Bất cứ điều gì retro vẫn rất phổ biến trong thương mại điện tử. Khách hàng của bạn có thể không đủ tuổi để nhớ 80, hoặc 90, nhưng họ hoàn toàn cảm nhận được sự ảnh hưởng của âm nhạc, giải trí và xu hướng táo bạo thời đại đó. Hãy thử một số phông chữ vui nhộn và kết hợp màu sắc biểu cảm táo bạo để nắm bắt bản chất của thời đại trong thiết kế của bạn.


Bella+++Canvas+Unisex+Tank

3. Hình dạng hình học

Hình học có thể không phải là chủ đề yêu thích của bạn ở trường, nhưng nó là một xu hướng mạnh mẽ không có ở đâu vào năm 2020. Hình dạng hình học trong thiết kế của bạn có xu hướng mang lại cho chúng sự hấp dẫn hiện đại hơn và được nhiều Millennials ưa chuộng. Hãy thử thiết kế động vật hình học, trái cây, thực vật, hoặc chỉ đi trừu tượng! Biết đối tượng của bạn sẽ giúp bạn đưa ra thiết kế hình học hoàn hảo.

Geometric

4. Chơi trên văn hóa nhạc pop

Các thiết kế bằng cách nào đó tham khảo văn hóa pop phổ biến là tất cả các rave. Cho dù thiết kế của bạn là tham chiếu đến một chương trình truyền hình cũ hay người hâm mộ mới, khách hàng hoàn toàn yêu thích các sản phẩm có kiểu thiết kế này. Tài liệu tham khảo của bạn bè, Stranger Things hay thậm chí là một thiết kế lấy cảm hứng từ Chiến tranh giữa các vì sao chắc chắn sẽ gây được tiếng vang lớn. Đảm bảo sử dụng hình ảnh miễn phí bản quyền, thiết kế của riêng bạn hoặc thuê một nhà thiết kế để tránh vi phạm bản quyền.

GameOfBones_Tshirts

5. Màu sắc táo bạo

Màu sắc táo bạo nổi bật sẽ tiếp tục là một xu hướng lớn trong năm 2020. Khách hàng thích đưa ra tuyên bố và cách nào tốt hơn một thiết kế xuất hiện. Màu xanh sáng và san hô sống là màu sắc khổng lồ vào năm 2019 và chúng ta thấy xu hướng này sẽ tiếp tục tốt vào năm 2020. Các màu phổ biến táo bạo khác chắc chắn sẽ tạo nên sự nổi bật vào năm 2020 là cam hoàng hôn và vàng, xanh ô liu và tông màu cam quýt điện.

BoldColor6. Bầu cử

Năm 2020 sẽ là một năm lớn cho chiến dịch bầu cử. Tất cả mọi thứ từ những khẩu hiệu chiến dịch nghiêm túc, cho đến những thiết kế chính trị hài hước, sẽ trở thành những người bán hàng khổng lồ. Những thiết kế này sẽ phổ biến trên mọi loại sản phẩm mang đến cho người bán cơ hội lớn để tăng sản phẩm của họ. Thiết kế chiến dịch sẽ phổ biến trên mọi thứ, từ vỏ điện thoại đến vớ, cho đến mọi đồ uống có sẵn.

13Inch_tote_lifestyle_mockup

Trước khi bạn bắt đầu thiết kế với những xu hướng này trong đầu, hãy thực hiện một số nghiên cứu và xác định những xu hướng nào sẽ cộng hưởng với khán giả của bạn. Nếu đối tượng của bạn trẻ hơn, các xu hướng retro và màu neon có thể phổ biến hơn so với thiết kế merch bầu cử. Nó cũng quan trọng để xem xét thích hợp của bạn. Cửa hàng của bạn càng được đánh giá cao, bạn càng cần phải nghiên cứu nhiều hơn để chắc chắn các thiết kế năm 2020 của bạn sẽ bán như bánh nướng nóng.

Kiểm tra một số ngày lễ vui vẻ và zany bạn có thể kết hợp vào tiếp thị của bạn vào tháng 1!

Balef_Gearlaunch_Calendar_January-01-01

 

Chúc may mắn! Năm 2020 sẽ là một năm lớn đối với thương mại điện tử và chúng tôi có thể chờ đợi để giúp bạn thành công!

Topics: Products, trends, Marketing

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts