Subscribe and receive GearLaunch blog updates

Get free ecommerce marketing tips delivered directly to your inbox. You can unsubscribe anytime.

GearLaunch Go - Các thể lệ / Official Rules

February 03, 2017 0 Comments

Contest đầu tiên của năm sẽ bắt đầu từ 12:00am PST13/2/2017 và kết thúc lúc 11:59pm PST ngày 26/3/2017. Mọi seller của GearLaunch ở tại Việt Nam đều có quyền tham gia Contest bất kể họ tham gia từ lúc nào. Số lượng bán của từng cá nhân trong thời gian nói trên sẽ quyết định giải thưởng của contest.

Cơ cấu giải thưởng sẽ như sau:

Chuyến đi đến Phú Quốc - giải thưởng nếu bạn bán từ 500-2,499 units bao gồm khách sạn và hai vé máy bay hai chiều cho hai người đến Phú Quốc
giá trị tiền mặt tương đương $500

Chuyến đi đến Nhật - giải thưởng nếu bạn bán từ 2,500-4,999 units bao gồm khách sạn và hai vé máy bay hai chiều cho hai người đến Nhật
giá trị tiền mặt tương đương $1,500

Chuyến đi đến Dubai - giải thưởng nếu bạn bán từ 5,000-9,999 units bao gồm khách sạn và hai vé máy bay hai chiều cho hai người đến Dubai
giá trị tiền mặt tương đương $3,000

Chuyến đi đến Châu Au - giải thưởng nếu bạn bán trend 10,000-14,999 units bao gồm khách sạn và hai vé máy bay hai chiều cho hai người đến Châu u
giá trị tiền mặt tương đương $6,000

Chuyến đi đến San Francisco ( - giải thưởng nếu bạn bán trend 15,000+ units bao gồm khách sạn và hai vé máy bay hai chiều cho hai người đến San Francisco
giá trị tiền mặt tương đương $10,000

$2,500 bonus cộng thêm - dành cho những sellers bán 20,000+ units. Cứ mỗi 5,000 units bán hơn con số 20,000 units, các bạn sẽ được nhận $2,500

 • 20,000 units = $2,500 bonus
 • 25,000 units = $5,000 bonus
 • 30,000 units = $7,500 bonus
 • 35,000 units = $10,000 bonus
 • v.v...

Để được xem là đủ điều kiện lãnh thưởng hoặc quy đổi giải thưởng, các partners phải tuyệt đối tuân theo các quy định sau:

 • Các Orders phải được hoàn tất một cách hoàn toàn về phía người mua và người bán. Những giao dịch chưa hoàn tất vì lý do thẻ bị từ chối hoặc do các hoạt động gian lận đều không được tính vào số lượng hàng bán cuối cùng.

 • Những người tham gia tuyệt đối không được hợp tác với những người khác để làm tăng số lượng hàng bán, hoặc có những hành động làm tổn hại đến việc kinh doanh của những người khác làm họ bị giảm số lượng bán. Nếu GearLaunch phát hiện những việc này, và cộng thêm các hành động sử dụng các chiêu trò, kỹ thuật, công nghệ để làm tăng sale không trung thực, hoặc với mục đích làm hại người khác sẽ bị loại ra khỏi contest ngay lập tức.

 • Trong trường hợp không có sự thống nhất về số lượng hàng bán giữa partner và GearLaunch, chúng tôi sẽ sử dụng nguồn thông tin trên hệ thống của chúng tôi như là một bằng chứng cuối cùng. Các bằng chứng khác như email xác nhận order hoặc là seller's dashboards hoặc các nguồn thông tin khác đều không được xem như là bằng chứng.

 • Người thắng giải sẽ được nhận một giải thưởng duy nhất hoặc tương đương bằng tiền mặt dựa theo kết quả cuối cùng của họ. Mỗi người chỉ được nhận một giải thưởng duy nhất.

 • GearLaunch sẽ thông báo giải thưởng qua email thông qua địa chỉ email chúng tôi có trong hệ thống trong vòng 10 ngày kể từ ngày kết thúc contest (26/3/ 2017 lúc 11:59PM PST).

 • Một khi GearLaunch đã liên lạc với bạn để thông báo và xác nhận bạn là người thắng giải, bạn có một tuần để xác nhận và nhận giải. Nếu bạn không xác nhận trong vòng một tuần, chúng tôi sẽ chuyển giải thưởng cho người khác.

 • Bằng cách nhận giải thưởng của GearLaunch Go contest với tư cách là người thắng giải, bạn đồng ý trả lại tiền và giải trừ tất cả trách nhiệm cho GearLaunch và nhân viên của Gearlaunch ra khỏi những liên đới, thiệt hại, mất mát hay thương tổn liên quan trực tiếp hay gián tiếp do việc tham gia contest của bạn, việc sử dụng hay sử dụng sai mục đích các giải thưởng mà bạn có thể thắng.

 • Bằng cách nhận giải thưởng như là một người tham dự thắng cuộc của contest GearLaunch Go, bạn sẽ cho GearLaunch toàn quyền sử dụng tên của bạn và một số thông tin liên quan cho mục đích marketing.

 • Các giải thưởng có thể thay đổi bất cứ lúc nào.

 • Mọi giải thưởng đều không được chuyển nhượng

 • Người thắng giải có thể phải cần xin visa để đến các điểm đến. GearLaunch sẽ hỗ trợ chi phí nộp đơn và trong quá trình xin visa. Nếu người thắng giải không được cấp visa để đến nước trong giải thưởng, GearLaunch sẽ trao giải bằng tiền mặt tương đương giá trị giải thưởng.

 • Giải thưởng có thể nhận bằng tiền mặt với giá trị tương đương giải thưởng vào 6/4/2017.

 • GearLaunch bảo lưu quyền được sử dụng các thông tin của người trúng giải (số lượng bán trong thời gian xác định, doanh số theo vùng địa lý, vv..) nhưng chúng tôi sẽ không tiết lộ niches targeted, thiết kế, hay Personally Identifiable Information - Thông tin cá nhân (PII) của Partners.

 • Nhân viên của GearLaunch, các phòng ban, và tất cả các đơn vị liên quan, hoặc công tu quảng cáo liên qua đến contest này, và gia đình, họ hàng của họ, đều tuyệt đối nghiêm cấm tham gia chương trình.

 • Cho mục đích xác định rõ thành phần nói trên, gia đình và họ hàng là vợ chồng, người yêu, cha mẹ, người giám hộ hợp pháp, gia đình bên chồng hay vợ, chị em, con cái, cháu nội ngoại, ông bà nội ngoại đều không được tham gia

 • Tài trợ: GearLaunch, San Francisco, CA 94111.

 • Yêu Cầu Chung: Mọi khoản thuế, hay nghĩa vụ, nếu có, cho mọi giải thưởng đều thuộc trách nhiệm của người thắng giải. Mọi chi phí liên quan đến việc này, bao gồm nhưng không giới hạn từ sân bay đến vận chuyển, ăn uống, tips, thuế ,quà tặng, bảo hiểm chuyến đi, chi phí hành lý bị thu bởi hãng hàng không, phí phụ thu phòng hoặc các chi phí khác, đều là trách nhiệm của người thắng giải.

 • Bạn có thể dùng công cụ Bulk Uploader để tải campaign lên GearLaunch platform: https://docs.google.com/document/d/1btYdic-X7iSISMSL8YSWw3xjxo_racZeLWpwDuvsMN8/edit


Our first contest of the year will begin at 12:00am PST February 13, 2017 and end at 11:59pm PST March 26, 2017. All GearLaunch Partners located in Vietnam (according to signed GearLaunch contracts) will qualify for entry regardless of their sign-up date. Entry into the promotion and chances of winning will be based on each individual’s total number of units sold within the contest time period.

Prizes will be distributed to winning participants according to the following criteria:

Trip to Phu Quoc - awarded to Partners who sell 500-2,499 units: Hotel accommodation and round trip tickets for 2 people to Phu Quoc. Retail value: $500

Trip to Japan - awarded to Partners who sell 2,500-4,999 units: Hotel accommodation and round trip tickets for 2 people to Japan. Retail value: $1,500

Trip to Dubai - awarded to Partners who sell 5,000-9,999 units: Hotel accommodation and round trip tickets for 2 people to Dubai. Retail Value: $3,000

Trip to Europe - awarded to Partners who sell 10,000-14,999 units: Hotel accommodation and round trip tickets for 2 people to Europe. Retail value: $6,000

Trip to San Francisco - awarded to Partners who sell 15,000+ units: Hotel accommodation and round trip tickets for 2 people to San Francisco. Retail value: $10,000

$2,500 bonuses - awarded to Partners who sell 20,000+ units. For each 5,000 units sold above 20,000 Partners will receive $2,500:

 • 20,000 units = $2,500 bonus
 • 25,000 units = $5,000 bonus
 • 30,000 units = $7,500 bonus
 • 35,000 units = $10,000 bonus
 • etc.

In order to qualify and redeem any prize won, Partners must strictly abide by the following rules:

 • Winners will need to apply for a visa to their country of their destination. GearLaunch will pay for the application fee and assist Partners in the Visa process. If Partners are unable to receive a visa to their destination, GearLaunch will award the retail value of the trip prize to the Partner.

 • Orders must be successfully charged in order to count towards the Partner’s final tally. Orders that fail due to credit card decline or fraudulent activity will not count towards the final tally.

 • Participants are prohibited from obtaining sales by any fraudulent or inappropriate means, including, without limitation, collaborating with any party or person in any way to gain sales or cause another participant to lose sales, as determined by GearLaunch in their sole discretion. Use of these techniques, or of any script, macro, or other automated or artificial system to obtain sales, or with the intent or effect of impairing the integrity of the Competition, is prohibited and all such sales will, upon discovery by GearLaunch in GearLaunch’s sole discretion, be deemed null and void and may lead to the disqualification of the applicable participant.

 • In case of dispute on the amount of items sold, GearLaunch’s internal records of items sold are the final source of proof. GearLaunch’s order confirmation emails or the seller’s dashboard on gearlaunch.com and other such sources of information on items sold are not considered strong evidence for the number of items sold when compared to GearLaunch’s internal records.

 • Contest winners will receive one prize or the prize’s retail value equivalent in cash based on their final activity according to the above tiers. Limit ONE prize per winning participant.

 • GearLaunch will notify winners by email to the email address we have on record within 10 days of the contest end date and time (March 26, 2017 at 11:59PM PST).

 • Once GearLaunch has contacted you to confirm that you are one of the winning participants, you have 1 week to confirm and claim your prize. Should you fail to do so within 1 week, we will conduct another draw from qualified entrants.

 • By redeeming a prize as a winning participant in the GearLaunch Go contest, you agree to indemnify, release and hold harmless GearLaunch and its respective officers, directors, employees, representatives and agents from any liability, damages, losses or injury resulting in whole or in part, directly or indirectly, from your participation in the contest and the acceptance, use or misuse of any prize that may be won.

 • By redeeming a prize as a winning participant in the GearLaunch Go contest, you grant GearLaunch full permissions to use your name and likeness for marketing purposes should we so choose.

 • Prizes are subject to change at anytime.

 • All prizes are non-transferable.

 • Prizes may be redeemed for cash based on their retail value as of April 6, 2017, with the exception of the Tier 1 prize.

 • GearLaunch reserves the right to use individual Partner stats (for example: number of sales in a particular time period, sales by geography, etc.) but we will not share any niches targeted, Partner designs, or any Personally Identifiable Information (PII) about Partners.

 • Employees of GearLaunch, its divisions, affiliates, subsidiaries or advertising agencies associated with this Competition, and relatives of and those living in the same household as such individuals are prohibited from entering.

 • For the purpose of this Competition, relatives are defined as spouse, partner, parent, legal guardian, in-law, grandparent, sibling, children and grandchildren. Void where prohibited by law.

 • Sponsors: The Competition is sponsored by GearLaunch, San Francisco, CA 94111.

 • GENERAL PRIZE REQUIREMENTS: All taxes and duties, if any, on all Prizes are the sole responsibility of the Prize winners. All expenses not specified above, including but not limited to airport or ground transportation, meals, beverages, gratuities, taxes, gifts, travel insurance, baggage fees charged by the applicable airlines, in-room charges and all other ancillary costs, are excluded and are the sole responsibility of the Prize winners.

 • Added note: To quickly upload your campaigns to the platform, you can use our new Bulk Uploader to transfer your designs with one click!

Nicholas Graham
San Francisco