GearLaunch Blog

August Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Jun 23, 2020 8:30:00 AM

For Vietnamese, click here. 

August is a unique month without any major national holidays in the US, however, there are still plenty of opportunities for marketing and sales. Consider marketing for fall or back to school which is relevant all month long. Whatever your strategy, there’s never a shortage of possibilities. Here are a few awesome marketing ideas and strategies you can use for your August campaigns. 

Back to School: All Month Long

While there are still many unknowns about what school will be like for the 2020-2021 school year, one thing will always be true. Teachers LOVE to show off their love of teaching. Whether they are teaching online, in person, or a little of both, teachers everywhere want to let their students know how much they love them and can’t wait to get back into the classroom!

Product Inspiration

When you are deciding what products to sell, it’s important to keep your target audience in mind. If you are targeting teachers, mugs and shirts are popular. If you are targeting teenagers, you may want to consider including cell phone cases in your campaign. Your strategy shouldn’t just include your designs but should also include which products to include!

Teacher

AmTheTeacher Tumbler

Marketing Inspiration

Back to School can encompass several audiences. You may be targeting:

  • College students
  • Parents of young kids
  • Teenagers
  • Teachers

The back to school season gives marketers a variety of opportunities. Tailor your message, your design, and your marketing to your specific audience for the best results. Sometimes too broad of a marketing message falls flat, but if you narrow your niche, you will set yourself up for success!

Sunday August 9: National Women’s Day

National Women's Day is a South African holiday celebrating women and the greatness they have achieved throughout history. Women's rights have come a long way in many countries and this day is a good opportunity for celebrating the liberation and empowerment of South African women.

Product Inspiration

Online jewelry sales continue to increase year over year. From 2014 to 2019, the online jewelry industry saw an increase of 4.9%. The rising popularity of fashion jewelry means there is plenty of room for growth for ecommerce businesses offering personalized jewelry items. Holidays specific to women, such as National Women’s Day, are the perfect opportunity to test your designs on jewelry. 

GirlBossHustle CircleLuxuryNecklace

Marketing Inspiration

As an online business owner, increasing your revenue is top of mind. One quick way to increase conversion rates is to include a pop-up opt-in on your website. Use your pop-up feature to offer a discount or other incentive that may influence a customer who isn’t sure if they are ready to order. You’ll also increase the possibility of future sales if you are also using an email strategy as part of your marketing plan.

Friday, August 28: National Red Wine Day

Eat, drink, and be merry when you create a fun design celebrating a favorite beverage loved by many! National Red Wine Day is a fun holiday and you can help your customers show their appreciation.

Product Inspiration

Wine lovers aren’t quiet about their love affair with wine. Try putting your designs on various home goods and let the wine lovers in your audience decorate in their favorite wine inspired style! 

RoseAllDay Towel

Marketing Inspiration

Remember, your customers might love your designs, but they also love engaging with businesses that provide more value than just a sale. For holidays you choose to focus on, consider providing other types of content. For example, for National Red Wine Day, create a guide to hosting a girls wine night or use social media to share wine tasting tips. You don’t have to be the expert on the subject to provide extra value! Your customers will love the extra effort you put into your marketing strategy. 

It is important to provide accurate and important information for your customers after they make a purchase. Make sure they understand how long it will be before they will receive their order (For example: Shipping times are longer than usual. We appreciate your patience!), the average time it takes to print, and other information to help them become fans of your business! Unhappy customers are unlikely to return to your store and are more than happy to tell everyone they know not to order from you again. Instead, create happy customers by providing communication every step of the way!

Check out a few other fun holidays you should consider for your August campaigns.

Monthly Planner 2020 - August

Ready to get started with your ecommerce business? Get started here!


-------- 

Báo cáo xu hướng tháng 8

 

Tháng 8 là một tháng duy nhất không có bất kỳ ngày lễ lớn nào ở Mỹ, tuy nhiên, vẫn còn nhiều cơ hội để tiếp thị và bán hàng. Xem xét tiếp thị cho mùa thu hoặc trở lại trường học có liên quan cả tháng. Dù chiến lược của bạn là gì, thì cũng không bao giờ thiếu cơ hội. Dưới đây là một vài ý tưởng và chiến lược tiếp thị tuyệt vời mà bạn có thể sử dụng cho các chiến dịch tháng 8 của mình.

Quay lại trường học : Cả tháng 

Trong khi vẫn còn nhiều điều chưa biết về trường học sẽ như thế nào trong năm học 2020-2021, một điều sẽ luôn luôn đúng. Giáo viên luôn thể hiện tình yêu giảng dạy của họ. Cho dù họ đang giảng dạy trực tuyến, trực tiếp hoặc cũng có thể cả hai, giáo viên ở khắp mọi nơi đều muốn cho học sinh của họ biết họ yêu thương và quan tâm nhiều như thế nào và chờ đợi để quay trở lại lớp học!

Cảm hứng sản phẩm

Khi bạn quyết định bán sản phẩm nào, điều quan trọng là phải ghi nhớ đối tượng mục tiêu của bạn. Nếu bạn đang nhắm mục tiêu giáo viên, cốc và áo sơ mi là phổ biến. Nếu bạn đang nhắm mục tiêu thanh thiếu niên, bạn có thể muốn xem xét ốp điện thoại di động trong chiến dịch của bạn. Chiến lược của bạn không nên chỉ quan tâm các thiết kế  bạn cũng nên quan tâm cả sản phẩm muốn bán 

Teacher

AmTheTeacher Tumbler

Cảm hứng tiếp thị

Back to School có thể bao gồm một số đối tượng. Bạn có thể nhắm mục tiêu:

Sinh viên đại học

Cha mẹ của trẻ nhỏ

Thanh thiếu niên

Giáo viên

Mùa tựu trường mang đến cho các nhà tiếp thị nhiều cơ hội. Điều chỉnh thông điệp của bạn, thiết kế của bạn và tiếp thị của bạn đến đối tượng cụ thể của bạn để có kết quả tốt nhất. Đôi khi sẽ quá rộng cho một thông điệp tiếp thị, nhưng nếu bạn thu hẹp niche của mình, bạn sẽ thiết lập cho mình thành công!

Chủ nhật ngày 9 tháng 8: Ngày Phụ nữ Quốc gia

Cảm hứng sản phẩm

Doanh số trang sức trực tuyến tiếp tục tăng hàng năm. Từ năm 2014 đến 2019, ngành trang sức trực tuyến đã tăng 4,9%. Sự phổ biến ngày càng tăng của trang sức thời trang có nghĩa là có rất nhiều cơ hội phát triển cho các doanh nghiệp thương mại điện tử cung cấp các mặt hàng trang sức cá nhân. Ngày lễ dành riêng cho phụ nữ, chẳng hạn như Ngày Phụ nữ Quốc gia, là cơ hội hoàn hảo để thử nghiệm thiết kế của bạn trên trang sức.

GirlBossHustle CircleLuxuryNecklace

Cảm hứng tiếp thị

Là một chủ doanh nghiệp trực tuyến, tăng doanh thu của bạn là trên hết. Một cách nhanh chóng để tăng tỷ lệ chuyển đổi là bao gồm một lựa chọn bật lên trên trang web của bạn. Sử dụng tính năng bật lên của bạn để cung cấp giảm giá hoặc ưu đãi khác có thể ảnh hưởng đến một khách hàng không chắc chắn nếu họ sẵn sàng đặt hàng. Bạn cũng sẽ tăng khả năng bán hàng trong tương lai nếu bạn cũng đang sử dụng chiến lược email như một phần trong kế hoạch tiếp thị của mình.

Thứ Sáu, 28 tháng 8: Ngày Rượu vang đỏ Quốc gia

Cảm hứng sản phẩm

Những người yêu thích rượu vang Aren lặng lẽ về chuyện tình của họ với rượu vang. Hãy thử đặt các thiết kế của bạn lên các mặt hàng gia dụng khác nhau và để những người yêu thích rượu vang tệp khách của bạn trang trí theo phong cách lấy cảm hứng từ rượu yêu thích của họ!

RoseAllDay Towel

Cảm hứng tiếp thị

Hãy nhớ rằng, khách hàng của bạn có thể yêu thích thiết kế của bạn, nhưng họ cũng thích tham gia vào các doanh nghiệp cung cấp nhiều giá trị hơn là chỉ bán hàng. Đối với các ngày lễ bạn chọn tập trung vào, hãy xem xét việc cung cấp các loại nội dung khác. Ví dụ, đối với Ngày Rượu vang đỏ Quốc gia, hãy tạo một hướng dẫn để tổ chức một đêm rượu vang cho các cô gái hoặc sử dụng phương tiện truyền thông xã hội để chia sẻ các mẹo nếm rượu vang. Bạn không phải là chuyên gia về chủ đề này để cung cấp thêm giá trị! Khách hàng của bạn sẽ thích những nỗ lực thêm mà bạn đưa vào chiến lược tiếp thị của mình.

Điều quan trọng là cung cấp thông tin chính xác và quan trọng cho khách hàng của bạn sau khi họ mua hàng. Hãy chắc chắn rằng họ hiểu sẽ mất bao lâu trước khi họ nhận được đơn đặt hàng (Ví dụ: Thời gian vận chuyển dài hơn bình thường. Chúng tôi đánh giá cao sự kiên nhẫn của bạn!), Thời gian trung bình để in và các thông tin khác để giúp họ trở thành fan của trang kinh doanh của bạn! Khách hàng không hài lòng không có khả năng quay lại cửa hàng của bạn và sẽ nói với mọi người họ biết không đặt hàng từ bạn nữa. Thay vào đó, hãy tạo ra những khách hàng hài lòng bằng cách cung cấp thông tin liên lạc trên mọi bước đường!

Sẵn sàng để bắt đầu với doanh nghiệp thương mại điện tử của bạn? Hãy bắt đầu từ đây!


Monthly Planner 2020 - August

 

Lịch sự kiện:

Thứ Bảy, ngày 1 tháng 8: Ngày quốc tế bạn gái

Chủ nhật ngày 2 tháng 8: Ngày tình bạn quốc gia

Thứ ba, ngày 4 tháng 8: Ngày quốc tế Chocolate Chip Cookie

Thứ Sáu 7 tháng 8: Ngày Quốc tế Bia

Thứ Bảy, ngày 8 tháng 8: Ngày Quốc tế Mèo

Chủ nhật ngày 9 tháng 8: Ngày Phụ nữ Quốc gia

Thứ tư, 12 tháng 8: Ngày quốc khánh trung niên

Thứ Bảy, ngày 15 tháng 8: Ngày Thư giãn Quốc gia

Chủ nhật, ngày 16 tháng 8: Ngày kể chuyện quốc gia

Thứ Tư, ngày 19 tháng 8: Ngày Nhân đạo Thế giới

Thứ Hai, ngày 24 tháng 8: Ngày Tưởng niệm Kobe Bryant

Thứ tư 26 tháng 8: Ngày quốc khánh

Thứ Sáu, 28 tháng 8: Ngày Rượu vang đỏ Quốc gia

Cả tháng: Trở lại trường học
Topics: Inspiration, Print-on-Demand, trends

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts