GearLaunch Blog

August Trends Report

Posted by Stacey Bishop on Jul 2, 2019 8:00:00 AM

For Vietnamese, click here. 

August is the month for all things Back-to-School. All month long, students are getting ready to return to school and there’s a lot to be done. School shopping includes everything from clothing to pens and pencils and students everywhere are looking for fun and unique ways to express themselves. But that’s not the only opportunity worth mentioning! August is a month filled with marketing opportunities for GearLaunch go-getters!

Top August Trends

Back-to-school: All month long!

During the month of August, teachers and students are getting ready to get back into education. Teachers are prepping their courses and students are shopping for school supplies. It’s a fantastic opportunity for ecommerce to appeal to an audience looking to express themselves with fun and playful designs.

Product Inspiration 

While kids are always looking for a fun Tshirt design, educators love welcoming students back to school in fun and festive ways. Inspire teachers with fun designs sure to appeal to their soon-to-be students. Try a funny saying about education, or a cool dog design that show off their quirky personality. 

BackToSchool_Teacher_Shirt

Marketing Inspiration

Get excited with your audience! Use your email marketing campaigns to remind your audience that school is just around the corner. Encourage them to order soon so they have their products in time for the first day of school. Let them know how many days before delivery that they need to order for a timely delivery. 

National Girlfriend’s Day (August 1st)

It may not be Valentine’s Day, but it’s still a great day to celebrate relationships and love. Remind your audience ahead of time so they have enough time to place an order for their girlfriend. It will be a fun surprise and a great opportunity for sales.

Product Inspiration

What better way to celebrate than to give a thoughtful gift like a luxury necklace. Inspire your customers with sweet designs and several options. Think about your niche and be sure to use designs they’ll love.

GirlfriendDay_Necklace

Marketing Inspiration #NationalGirlfriendsDay

Hashtags are a great way to find customers looking for items for a special day. Instagram has become the place to look for designs that inspire. Don’t get left behind the marketing game. Make sure you leverage your social media accounts for marketing your campaigns.

International Cat Day (August 8th)

Customers LOVE their furbabies. Take advantage of their love of animals and desire to show off their dedication to their furbaby when you market fun designs for International Cat Day. Customers love to show the world a bit of their personality through the products they love.

Product Inspiration

Phone cases are a hot new product for GearLaunch sellers. Take your sales to the next level when you offer fun phone case designs for this zany holiday. The best part of this design is those cat lovers are anxious to show their love all year round!

CatDay_iPhone7Plus 

Marketing Inspiration

Missed the holiday? No worries! Market your fun cat designs all year round. Brainstorm some fun calls-to-action and inspire customers to show their love. 

Sample Calls-to-Action

Express your love for furbabies everywhere! Order today!

We are tail-waggingly excited about this furry design! Order yours now. 

National Book Lover’s Day (August 9th)

Those cool autumn nights are just around the corner and there’s nothing a book lover loves more than curling up on the couch with a good book. 

Product Inspiration

Do you know what goes great with an amazing book? A steaming hot cup of coffee or hot cocoa. Do you know what’s even better? A mug that tells the world you are the ultimate book worm. Help your customers express their love of books and coffee with a delightful design.

ReadingDay_Mug

Marketing Inspiration

Customers LOVE to see the product they are purchasing in real life. Consider taking a picture of the product to post to your social media accounts. When people can picture themselves using a mug or wearing a Tshirt design, they are more likely to purchase. Make it easy by linking to your store from your social media accounts.

National Dog Day (August 26th)

Your audience doesn’t love cats? No worries! There’s always #NationalDogDay! Dog lovers are just as passionate about their love for their furbabies as cat lovers. 

Product Inspiration

We guarantee your audience will absolutely love a fun dog design. Try out fleece blankets, or jewelry and mix it up with your products. You know your audience and what they love, so make sure you give them the options they are looking for.

DogDay_FleeseBlanket

Marketing Inspiration

There seems to be a feud between cat lovers and dog lovers. Use that feud to fuel your campaign! Think up some fun designs that show how dogs are better than cats. It’s great for engagement and is a fun way to spice up your marketing.

Get your creative cap on and drum up exciting designs and campaigns for other fun and festive August holidays.

Balef_Gearlaunch_Calendar_August-01

-----

Báo cáo Xu hướng Tháng Tám

Tháng tám là thời điểm học sinh tựu trường. Sau một kì nghỉ dài, tất cả học sinh đã sẵn sàng để trở lại trường và có rất nhiều việc phải làm. Việc mua sắm cho năm học mới sẽ bao gồm rất nhiều thứ từ quần áo đến bút viết; và học sinh khắp nơi sẽ tìm cho mình các cách thức vui nhộn và độc đáo để thể hiện bản thân.  Nhưng đó không phải là cơ hội duy nhất đáng nói! Tháng 8 là một tháng đầy những cơ hội tiếp thị cho GearLauch!

Xu Hướng Hàng Đầu Trong Tháng Tám

Mùa tựu trường: suốt tháng tám 

Trong tháng 8, giáo viên và học sinh đã sẵn sàng cho mùa tựu trường. Giáo viên chuẩn bị giáo án và sinh viên mua sắm đồ dùng học tập. Đây là một cơ hội tuyệt vời để thương mại điện tử thu hút các khách hàng muốn thể hiện bản thân với các thiết kế vui nhộn và thú vị. 

Cảm hứng sản phẩm 

Trong khi trẻ em thường tìm kiếm các thiết kế Áo phông vui nhộn, giáo viên lại thích chào đón học sinh tựu trường theo những cách vui vẻ. Hãy truyền cảm hứng cho giáo viên với các thiết kế thú vị chắc chắn sẽ thu hút các sinh viên trong năm mới của họ. Hãy thử một câu nói hài hước về giáo dục, hoặc một thiết kế về chó độc đáo thể hiện tính cách của giáo viên.

BackToSchool_Teacher_Shirt

Cảm hứng tiếp thị

Hãy phấn khích cùng khách hàng của bạn! Sử dụng các chiến dịch tiếp thị email để nhắc nhở khách hàng của bạn rằng mùa tựu trường sắp tới. Khuyến khích họ đặt hàng sớm để họ có sản phẩm kịp thời cho ngày đầu tiên đến trường. Cũng hãy cho họ biết hạn chót đặt hàng để kịp khách nhận hàng đúng thời gian. 

Quốc Khánh Bạn Gái (Ngày 1/8)

Đây có thể không phải là ngày Valentine, nhưng đó vẫn là một ngày tuyệt vời để kỷ niệm các mối quan hệ và tình yêu. Hãy nhắc khách hàng để họ có đủ thời gian đặt hàng cho bạn gái của họ. Ngày này sẽ là một bất ngờ thú vị và một cơ hội tuyệt vời để bán hàng.

Sản phẩm 

Còn cách nào tốt hơn để tổ chức ngày lễ này hơn là một món quà tặng chu đáo như một chiếc vòng cổ sang trọng. Truyền cảm hứng cho khách hàng của bạn với các thiết kế ngọt ngào và thêm một số tùy chọn khác. Hãy suy nghĩ về thị trường ngách của bạn và chắc chắn sử dụng các thiết kế mà họ yêu thích.

GirlfriendDay_Necklace

Cảm hứng tiếp thị #NationalGirlfriendsDay

Hashtags là một cách tuyệt vời để tìm kiếm khách hàng cũng đang tìm kiếm các mặt hàng cho một ngày đặc biệt. Instagram đã trở thành nơi để tìm kiếm các thiết kế truyền cảm hứng. Đừng để bị bỏ lại phía sau các trò chơi tiếp thị. Hãy chắc chắn rằng bạn tận dụng các tài khoản truyền thông xã hội của mình để tiếp thị các chiến dịch của mình.

Quốc tế mèo (Ngày 8/8)

Khách hàng YÊU thú cưng của họ. Bạn có thể tận dụng tình yêu động vật của họ và mong muốn thể hiện sự cống hiến cho thú cưng khi bạn tiếp thị các thiết kế thú vị cho Ngày quốc tế mèo. Khách hàng thích thể hiện cho người khác biết một chút tính cách của họ thông qua các sản phẩm họ yêu thích.

Sản phẩm 

Ốp lưng điện thoại - phone case là một sản phẩm mới hấp dẫn dành cho seller của GearLaunch. Đưa doanh số của bạn lên một tầm cao mới khi bạn cung cấp các thiết kế phone case thú vị cho ngày lễ này. Điều tốt nhất của các thiết kế dạng này là những người yêu mèo lúc nào cũng muốn thể hiện tình yêu của họ! 

CatDay_iPhone7Plus

Cảm hứng tiếp thị

Bạn bỏ lỡ ngày lễ này? Đừng lo lắng! Bạn có thể tiếp thị các mẫu thiết kế mèo vui nhộn quanh năm. Hãy suy nghĩ về các lời kêu gọi hành động vui nhộn và truyền cảm hứng cho khách hàng thể hiện tình yêu của họ.

Mẫu kêu gọi hành động 

Express your love for furbabies everywhere! Order today!

(Thể hiện tình yêu cho mèo cưng mọi nơi! Đặt hàng ngay hôm nay!)

We are tail-waggingly excited about this furry design! Order yours now. 

(Chúng tôi cực kỳ phấn khích với các mẫu thiết kế thú cưng này! Đặt hàng ngay hôm nay!) 

Ngày Hội Những Người Yêu Sách (Ngày 9/8) 

Những đêm mùa thu mát mẻ sắp đến và đây là dịp mà bất kỳ người yêu sách nào cũng đều thích thú đó là được cuộn tròn trên chiếc ghế dài với một cuốn sách hay.

Sản Phẩm 

Bạn có biết điều tuyệt vời đi cùng với một cuốn sách hay là gì không? Đó là một tách cà phê hoặc ca cao nóng. Bạn có biết điều gì tuyệt vời hơn nữa không? Đó chính là một chiếc cốc nói cho cả thế giới biết rằng bạn là một con sâu nghiện sách. Hãy giúp khách hàng của bạn thể hiện tình yêu của họ đối với sách và cà phê với một thiết kế thú vị.

ReadingDay_Mug

Cảm hứng tiếp thị

Khách hàng YÊU thích xem hình ảnh thực tế của sản phẩm họ định mua. Hãy cân nhắc chụp ảnh sản phẩm để đăng lên tài khoản truyền thông xã hội của bạn. Khi mọi người có thể hình dung bản thân sử dụng cốc hoặc mặc các mẫu áo, họ có nhiều khả năng mua hàng hơn. Làm cho điều đó dễ dàng hơn bằng cách liên kết cửa hàng của bạn từ các tài khoản truyền thông xã hội.

Quốc tế Chó (Ngày 26/8)

Khách hàng của bạn không thích mèo? Bạn đừng lo! #NationalDogDay Quốc tế dành cho người yêu chó cũng sôi nổi không kém Quốc tế dành cho người yêu mèo. 

Sản phẩm 

Chúng tôi đảm bảo rằng khách hàng của bạn chắc chắn sẽ yêu thích các mẫu thiết kế vui nhộn về chó. Hãy thử với sản phẩm chăn lông cừu, hoặc trang sức và kết hợp các sản phẩm với nhau. Bạn là người biết rõ khách hàng và sở thích của họ, hãy chắc rằng bạn đưa ra cho họ nhiều lựa chọn mà họ đang tìm kiếm.

DogDay_FleeseBlanket

Cảm hứng tiếp thị

Dường như có một sự bất đồng lớn giữa những người yêu mèo và những người yêu chó. Sử dụng điều đó để thúc đẩy chiến dịch của bạn! Nghĩ ra một số thiết kế thú vị cho thấy chó tốt hơn mèo như thế nào. Điều này sẽ giúp gia tăng tương tác và là một cách thú vị để tăng thêm gia vị cho hoạt động tiếp thị của bạn.

Hãy bắt đầu sáng tạo và lên các thiết kế cũng như chiến dịch thú vị cho các ngày lễ thú vị trong tháng tám.

Balef_Gearlaunch_Calendar_August-01

 

Topics: Products, trends

The GearLaunch Blog

We're here to help you grow by providing the latest in:

  • Ecommerce News
  • Marketing Strategy
  • Exclusive insights

 

Subscribe to Email Updates

Recent Posts